Anahi, mărturisiri despre cum a învățat să aibă echilibrul perfect între viața profesională și familie: "Nu aștept nimic în schimb, în ​​afară de a continua să fiu fericită"

Publicat pe 30.11.2022 la 19:12 Actualizat pe 30.11.2022 la 19:37

Anahi, celebra vedetă din Rebelde, a avut încă din anii tinereții o viață activă pe plan profesional, care i-a răpit foarte mult timp. Artista și-a dedicat aproape jumătate din timp carierei, lucru care a provocat multe schimbări în lanț. Cum reușește acum vedeta să împace viața de celebritate cu viața personală.

Anahi

Getty Premium

Este mamă a doi copii și star internațional, cu o mulțime de proiecte la activ, care cere mult timp și dedicare. Nu îi este ușor, dar a învățat să jogleze viața profesională cu viața de familie și are alături un soț care o înțelege, o susține șio ajută cu tot ceea ce poate.

Anahi a vorbit în cadrul celui mai nou număr al revistei Marie Claire, din decembrie 2022 - ianuarie 2023, despre echilibrul pe care a învățat să-l aducă în viața sa, având în vedere că timpul său este limitat și are de crescut doi copii aflați în fragedă vârstă.

Anahi, mărturisiri despre cum a maturizat-o viața în fața milioanelor de oameni și cum a învățat să îmbine rolul de mamă și soție, cu rolul de celebritate

Anahi a pozat pentru coperta revistei Marie Claire, o publicație lunară pentru femei, din Franța, fondată în anul 1937 și relansată în 1954. Revista apare în 29 de ediții internaționale, în 15 limbi și are peste 15 milioane de cititori în lume.

Iconică și pur și îndrăgită la nivel mondial, Anahi a marcat viața multor generații, care au văzut-o de-a lungul timpului ca pe o inspirație atât în pe ecrane, cât și în viața reală. Într-un interviu pentru revista Marie Claire, actrița a vorbit deschis despre cariera sa profesională și despre cum a învățat să aibă un echilibru perfect cu viața personală: „Sunt într-adevăr într-un moment al vieții mele în care îmi dau șansa de a face puțin din lucrurile care ma fac fericită. Asta e tot. Îmi ofer cadouri pentru inima mea fără să aștept nimic în schimb, în ​​afară de a continua să fiu fericită”, a spus ea.

Anahí a devenit una dintre cele mai inspiraționale femei, cu o personalitate fermecătoare și incomparabilă, care transmite energie, dinamism și progres.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Anahi, gesturi tandre cu soțul în sala de sport. Bărbatul o săruta pasional în timp ce se antrenează

Prin intermediul rețelelor de socilizare, vedeta promovează stilul de viață activ.

Anahí s-a născut în anul 1983 parinții ei fiind Enrique Puente si Marichelo Portilla. La doi ani și-a început cariera în emisiunea Chiquilladas și timp de mai mulți ani a fost imaginea mărcii de răcoritoare Fanta și a jucat în mai multe filme și telenovele.

A interpretat piesa "Te doy un besito" la sfârșitul unei emisiuni TV pentru copii. A ajuns să fie cunoscută în Mexic de la vârsta de 15 ani cu melodii ca „Baby Blue, „Corazon de bombon” și „Superenamorandome”.

Citește și: Anahi, celebrul star din RBD, a recunoscut că are operații estetice. Cine este medicul care o face pe vedetă să arate fabulos

În articolul

Anahi, mărturisiri despre cum a învățat să aibă echilibrul perfect între viața profesională și familie: "Nu aștept nimic în schimb, în ​​afară de a continua să fiu fericită"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x