Anahi, portret de familie rar alături de soțul ei Manuel Velasco Coello și cei doi copii. Imaginea care a înduioșat inimile fanilor

Publicat pe 25.07.2022 la 17:36 Actualizat pe 25.07.2022 la 18:50

Anahi este una dintre cele mai îndrăgite staruri din RBD, care a reușit de-a lungul timpului să se facă remarcată datorită talentului său pe scenă, dar și a frumuseții sale. Timpul a trecut, iar adolescenta de altădată s-a transformat într-o femeie în toată firea, așezată la casa sa, care după o zi de lucru se retrage în sânul familiei.

Anahi este astăzi mamă a doi copii minunați și trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Manuel Velasco Coello. Ea are doi copii pe nume Manuel Velasco Puente, Emiliano Velasco Puente pe care i-a ținut cât de mult a putut departe de ochii publicului, deși i-a fost greu, ea fiind un star internațional.

Acum nu se mai ascunde de nimeni! Puișorii ei au crescut și ea este mereu în urma pașilor lor. De curând a publicat un portret de familie, moment rar pe care fanii l-au savurat din prima clipă.

Anahi a împărtășit într-unul dintre puținele momente un portret de familie alături de cei doi copii și bărbatul în brațele cărei este fericită

De 18 ani trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Manuel Velasco Coello, iar din rodul dragostei au crescut frumos doi copii strălucitori! Anahi pare să fi lăsat deoparte cariera și viața mediatică, alegând viața de familie și confortul dragostei copiilor săi, dar și a soțului ei.

Artista a împărtășit cu fanii o imagine superbă de pe plajă în timp ce merge alături de soțul ei și cei doi copilași cărora nu le dă drumul la mânuță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: 10 lucruri pe care nu le știai despre Anahí din “Rebelde”. Evoluția vedetei de la începuturi și până în prezent

Anahí s-a născut în anul 1983 parinții ei fiind Enrique Puente si Marichelo Portilla. La doi ani și-a început cariera în emisiunea Chiquilladas și timp de mai mulți ani a fost imaginea mărcii de răcoritoare Fanta și a jucat în mai multe filme și telenovele.

A interpretat piesa "Te doy un besito" la sfârșitul unei emisiuni TV pentru copii. A ajuns să fie cunoscută în Mexic de la vârsta de 15 ani cu melodii ca „Baby Blue, „Corazon de bombon” și „Superenamorandome”.

Citește și: Anahi, celebrul star din RBD, a recunoscut că are operații estetice. Cine este medicul care o face pe vedetă să arate fabulos

În anul 2004, Pedro Damián o invită să facă parte din distribuția telenovelei Rebelde, pentru a o interpreta pe Mia Colucci, una dintre cele patru protagoniste.

Succesul său a depășit frontierele, telenovela ajungând să fie transmisă în toată America Latină, Statele Unite, dar și în țări ca Spania, România, Serbia, Slovenia și Germania, precum și în țări din Orient.

Datorită telenovelei, s-a format grupul RBD din care face parte și Anahí. Împreună cu colegii săi din RBD, Dulce María, Maite Perroni, Alfonso Herrera, Christopher von Uckermann și Christian Chávez, au lansat mai multe albume în spaniolă, dar și în portugheză destinate pieței din Brazilia și în engleză, lansand și albume si DVD-uri cu concerte live. Ea a făcut parte din grupul RBD pâna la destrămarea acestuia la sfârșitul anului 2008. Ultimul concert al trupei a avut loc pe 21 decembrie 2008 în Madrid, Spania.

În luna noiembrie a anului 2008 ea a înregistrat o piesa alături de colega sa Dulce Maria și Tiziano Ferro numită „El Regalo Màs Grande”. Pe data de 16 iulie 2009, Anahí a interpretat în cadrul Premios Juventud 2009 noua sa melodie, „Mi Delirio”.

Albumul cu același nume s-a lansat pe data de 24 noiembrie, fiind urmat de concerte susținute in America Latină cât și în SUA și Europa. Pe 1 ianuarie 2010 Anahi apare pe coperta revistei „Maxim”. În 2011 a lansat compilația Mi delirio 2 parte deluxe și videoclipuri pentru melodiile ,,Mi delirio,,,Me hipnotizas,,,Quiero,,,Alergico,,,Para que ți ,,Dividida.

În articolul

Anahi, portret de familie rar alături de soțul ei Manuel Velasco Coello și cei doi copii. Imaginea care a înduioșat inimile fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x