Anahi și cei doi copii ai săi, imagine emoționantă. Cei mici au sărit pe mama lor să o pupe

Publicat pe 23.09.2023 la 18:20 Actualizat pe 23.09.2023 la 18:20

Pe lângă cariera de succes în domeniul muzical, Anahi se bucură și de o familie frumoasă alături de care petrece cât mai mult timp de fiecare dată când are ocazia. Cum a petrecut vedeta alături de soțul său și cei doi copii

Anahi

Gettyimages.com

Actrița din filmul RBD nu mai este aceeași adolescentă din telenovelă, ci este o soție și mamă a doi copii. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Manuela Velasco, un om politic din Mexic, guvernatorul statului mexican Chiapas. Împreună au doi băieți, Manuel de șase ani și Emiliano de trei ani.

În ultima perioadă, vedeta RBD și-a redus activitatea profesională și s-a retras în sânul familiei pentru a petrece cât mai mult timp cu fii săi și a fi alături de aceștia în cei mai importanți ani din viață. Deși cei doi copii nu sunt foarte prezenți în postările de pe rețelele sociale ale lui Anahi, pozele cu ei sunt mereu așteptate și apreciate de către fani.

Unde își petrece Anahi timpul alături copiii săi. Băiețeii au sărit pe mama lor

Conform ultimelor postări de pe Instagram ale actriței, familia sa petrece timp la ski în aceste zile. Se pare că motivul escapadei ar fi ziua de naștere a soțului vedetei, Manuela Velasco. Anahi a postat imagini cu cei doi băieți pe pârtie, dar cea mai apreciată fotografie îi surprinde pe cei trei, mama și cei doi fii, într-un moment emoționant, așa cum rar vedeta decide să se arate fanilor.

Citește și: Anahí și-a sărbătorit soțul cu un mesaj emoționant publicat în mediul online. Imaginea de familie pe care vedeta RBD a ținut să o arate lumii întregi

Manuel și Emiliano își pupă mama pe obraz, iar Anahi radiază de fericire. Vedeta a scris și mesajul „Îi iubesc”, transmițând toată dragostea pe care o poartă celor doi copii ai săi. Îmbrăcați în costume de ski identice, ambii cu părul blond, cei doi băieți sunt greu de diferențiat.

Poza a fost distribuită și de soțul lui Anahi, Manuela Velasco, semn al relației frumoase dintre cei doi, precum și a armoniei din familia lor.

Citește și: S-au reunit legendele RBD într-o singură fotografie. Cum au apărut Dulce, Anahi, Maite, Christopher, Christian

În articolul

Anahi și cei doi copii ai săi, imagine emoționantă. Cei mici au sărit pe mama lor să o pupe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x