Apariția "bizară" a Eizei Gonzalez cu o pălărie din păr pe cap. Ce revistă internațională a vrut-o așa pe copertă

Publicat pe 05.08.2022 la 16:48 Actualizat pe 05.08.2022 la 19:04

Eiza Gonzalez este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de origine mexicană, care au reușit să-și construiască o carieră la Hollywood.

Eiza Gonzalez

Profimedia

Ea nu se remarcă doar în lumea actoriei, ci și în modă, acolo unde este deja un icon. De curând, aceasta a dezvăluit o fotografie din cadrul unei ședințe pentru o celebră revistă din străinătate.
Apariția sa, însă, a stârnit multe reacții, ținuta pe care a îmbrăcat-o este considerată cel puțin bizară datorită materialului din care este confecționată.

Eiza Gonzalez surprinde cu o apariție care fură ochii. Ce revistă și-a dorit imagini cu actrița în paginile sale

Eiza Gonzalez este preferata brandurilor mari de la nivel internațional! Nume uriașe din lumea fashion-ului colaborează cu distinsa actriță care se face remarcată și pe podiumurile mari din lume. Trupul său, dar și chipul au calitățile necesare unui model de talie internațională.

De curând, ea dezvăluit admiratorilor din mediul virtual o serie de imagini dintr-o ședință realizată pentru revista Elle, cunoscută pe întreg mapamondul, la scară largă.

Ea este căutată de nume uriașe care și-au pus amprenta în modă, branduri mari dorind să se asocieze cu figura sa impecabilă și imaginea sa nepătată de scandaluri și mondenități.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Eiza Gonzalez, criticată de fani. Care a fost motivul pentru care vedeta a fost luată la întrebări

Ea a reușit să se facă remarcată încă de mică și nu doar frumusețea a scos-o în evidență așa cum mulți sunt de părere, iar dovadă stă în faptul că ea avea succes chiar înainte de a se supune unor mici intervenții de natură estetică.

Actrița mexicană a trecut în ultimul an prin mai multe schimbări de look. Acesta a fost blondă, ca mai apoi să revină la coafura inițială, iar acum poartă breton.

Eiza Gonzalez a ajuns un star încă de la o vârstă fragedă și cariera sa a luat avânt odată cu participarea sa în producții ale unor regizori uriași ai cinematografiei și alături de actori mari, ca mai apoi să fie remarcată datorită calităților sale de model.

În articolul

Apariția "bizară" a Eizei Gonzalez cu o pălărie din păr pe cap. Ce revistă internațională a vrut-o așa pe copertă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x