Aracely Arámbula rupe tăcerea după ce a intentat proces împotriva lui Luis Miguel: „Adevărul iese la iveală”

Publicat pe 20.11.2023 la 15:18 Actualizat pe 20.11.2023 la 15:35

Aracely Arámbula vorbește pentru prima dată despre procesul pe care l-a intentat în Mexic împotriva lui Luis Miguel. Ea îl acuză pe acesta că i-ar datora patru ani de pensie alimentară pentru cei doi copii pe care îi are cu el. Cântărețul a predat deja autorităților niște bilete de avans pentru pensia alimentară, dar de ce nu le-a încasat actrița? Iată mărturisirile actriței.

Aracely Arámbula și Luis Miguel

Gettyimages.com

Aracely Arámbula a vorbit pentru prima dată după ce s-a aflat că a depus o plângere la autoritățile mexicane împotriva lui Luis Miguel, tatăl celor doi copii pe care îi are cu acesta: Miguel (16 ani) și Daniel (14 ani).

Miercurea trecută, pe 15 noiembrie, presa mexicană a relatat că "El Sol" a fost citat la o audiere în instanță pentru a răspunde plângerii, după ce ar fi datorat pensia alimentară pentru adolescenți.

'La Chule' a rupt tăcerea în acest weekend și a destăinuit ce se ascunde în spatele procesului pe care l-a intentat împotriva celebrului cântăreț și dacă este adevărat că nu ar vrea să încaseze o plată de un milion de dolari de la fostul ei soț.

Citește și: Ana Maria Orozco din “Betty cea urâtă” a publicat o imagine rară alături de sora sa. Cum arată cele două

Aracely Arámbula vorbește despre procesul intentat împotriva lui Luis Miguel

Vedeta din serialul La Madrastra a făcut primele declarații pe această temă în cadrul emisiunii spaniole 'Fiesta' de la postul Telecinco: "Sunt unii care au rătăcit adevărul", a declarat ea prin telefon în timpul emisiunii de sâmbătă, 18 noiembrie.

"Sunt încrezătoare că facem lucrurile de partea adevărului și că adevărul iese întotdeauna la iveală. Publicul merită să știe adevărul", a declarat, potrivit univision.com.

Potrivit rapoartelor, acestea s-ar fi ridicat la 1,4 milioane de dolari, iar Luis Miguel ar fi fpcut deja demersuri să pentru a plăti sumele restante.

S-a relatat că actrița ar fi refuzat să le primească și să le încaseze. Ea a fost interogată în direct în cadrul emisiunii spaniole, deși ea a cerut sumele: "Această situație are un proces în spate și nu se poate face atunci când oamenii vor", a dezvăluit ea.

"În septembrie a depus banii, dar nu m-au anunțat", a acuzat Arámbula. "Acei bani sunt ai copiilor mei, bineînțeles, dar oamenii spun că el nu este un datornic, dar era dator de 48 de luni", a insistat ea.

Actrița a fost criticată de anumite persoane pe rețelele de socializare, care o interoghează pentru că i-a luat atât de mult timp să-l denunțe pe 'Luismi', dacă acesta i-ar datora o pensie alimentară, de ce ar fi așteptat, totuși, atât de mult timp?

"De fapt, este a treia oară când se face acest proces. Acești bani sunt pentru studiile universitare ale celor doi copii ai mei. Se va face prin lege", a mărturisit ea.

Citește și: Serenay Sarıkaya revine pe platourile de filmare într-o nouă producție. Despre ce este vorba

Aracely Arámbula urmărește să îl "prejudicieze" pe 'Luismi' cu procesul?

Artista în vârstă de 48 de ani a precizat dacă urmărește sau nu să îi facă rău cântărețului cu acest proces: "Nu este vorba de a face rău nimănui", a spus ea: "Am făcut bine înainte și după ce am fost cu Luis, s-a făcut acum pentru că trebuia făcut.

De asemenea, ea a spus și versiunea sa despre zvonul potrivit căruia ea este cea care nu-și lasă copiii să-și cunoască celebrul tată: "Nu a existat niciun refuz. De fapt, a fost foarte aproape de copiii săi în timpul pandemiei, într-o casă pe care am cumpărat-o pentru copiii, acum vrea să-și curețe imaginea", a acuzat ea.

Citește și: Burak Özçivit demonstrează că relația sa este la fel de puternică. Ce imagine a publicat alături de Fahriye Evcen

Aracely Arámbula acuză că i s-a pus călușul în gură

Aracely Arámbula a încheiat interviul acordat presei spaniole cu o dezvăluire care ar avea legătură cu o presupusă tăcere care i-ar fi fost impusă.

"Mi-au pus o condiție să nu vorbesc cu niciun mijloc de comunicare și sunt liberă să vorbesc cu cine vreau să vorbesc", a mărturisit ea, fără a fi clară în a menționa cine ar fi împiedicat-o să facă acest lucru. "Nu pot fi o mamă iresponsabilă", a mai spus ea.

Miercurea trecută, 15 noiembrie, Luis Miguel nu s-a prezentat în fața autorităților justificând probleme legate de muncă, potrivit celor confirmate de unul dintre avocații cântărețului la emisiunea de radio "Todo para la mujer".

Câteva zile mai târziu, site-ul spaniol Vanitatis a relatat că artistul se pare că nu s-a prezentat ca atare în fața autorităților mexicane.

În articolul

Aracely Arámbula rupe tăcerea după ce a intentat proces împotriva lui Luis Miguel: „Adevărul iese la iveală”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x