Aras Bulut İynemli a publicat prima imagine oficială cu producția Atatürk. Viața marelui conducător turc din 1881 până la 1919

Publicat pe 22.02.2024 la 18:30 Actualizat pe 22.02.2024 la 13:02

Aras Bulut İynemli joacă cel mai important rol al său de până acum. Intră în pielea lui Atatürk, marele conducător al Turciei și îi transmite istoria mai departe.

Aras Bulut Iynemli poartă un pulover deschis la culoare și ține o cană în mână

Aras Bulut Iynemli a publicat prima imagine oficială cu producția Ataturk

Instagram

În cele din urmă, mult discutata producție Atatürk va fi disponibilă pe marile ecrane în Turcia. După ce inițială urma să fie difuzată pe una dintre platformele de streaming, decizia s-a schimbat radical. Aras Bulut İynemli este cel care își promovează intens rolul și filmul.

Aras Bulut İynemli a publicat prima imagine oficială cu producția Atatürk

După ce în 2022 s-a anunțat că un va fi difuzat un serial despre viața marelui conducător turc Mustafa Kemal Atatürk, în 2023 acesta s-a transformat într-un film redat pe marile ecrane. După ce primul episod va fi difuzat la televizor, la urma ca în 3 noiembrie să apară în cinema. Cel de-al doilea film este așteptat în 2024.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Producția transmite viața extraordinară a lui Mustafa Kemal Atatürk care a devenit un erou pe drumul Războiului de Independență ce a schimbat viața sa, dar și a țării sale. Aras Bulut İynemli are peste 10 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cu toate că a fost discret cu viața sa privată și profesională, totul s-a datorat faptului că își pregătea cel mai important proiect din carieră.

Citește și: Performanța lui Aras Bulut İynemli din filmul Atatürk i-a încântat pe fani. Cum se prezintă cel mai ambițios proiect al actorului turc

“Sunt mândru de țara mea”, “Și noi suntem entuziasmați”, “Lăsați aplauzele să explodeze”, „Întotdeauna ești cel mai bun”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Printre actori, au fost mulți foști colegi de platou care s-au grăbit să-i aprecieze efortul depus în acest film.

“S-a născut în 1881...Va trăi pentru totdeauna...Pasiunea cu care conducătorul nostru a ridicat naționea va rămâne mereu alături de noi...Am creat un film. Am încercat să exprimăm și să simțim ideile și trăirile sale. Scopul nostru final a fost să putem demonstra că suntem mândri de munca lui. Atunci și acum, întotdeauna Atatürk în viitor.”, a scris actorul pe pagina sa personală.

Atatürk va fi transmis în două părți ale aceluiași film

Platforma de streaming unde urma să fie difuzat filmul a transmis un comunicat în care a menționat faptul că Atatürk va putea fi urmărit în două părți ale aceleiași producții. Cu toate acestea, Aras Bulut İynemli a fost cel care a ținut să-și apere proiectul.

Citește și: Ultimele știri despre producția Atatürk cu Aras Bulut Iynemli. Unde va fi difuzată în cele din urmă

“Ca persoana care joacă rolul principal trebuie să-mi asum responsabilitatea, este datoria mea să apăr proiectul. Compania producătoare și platforma au luat o decizie în această privință. Nu trebuie să mai explic încă o dată că Atatürk este deja unul dintre cei mai mari lideri din lume. De fapt, cred că este cel mai mare.”, a spus actorul. În fața criticilor pe care le-a primit, protagonistul a ținut să-i transmită o scrisoare lui Ahmet Hakan, jurnalistul turc.

“Ceea ce mă întristează și mă face să mă simt singur este că sunt văzut ca omul care nu vorbește despre asta, pentru faptul că nu îi iau apărarea lui Atatürk. Ți-am citit articolul. Aș spune o minciună dacă nu aș fi supărat de cele două cuvinte pe care mi le-ai adresat. Am fost foarte supărat. Am fost supărat în special pentru că un jurnalist ca tine, care crede în adevăr nu în zvonuri, a exprimat o acuzați atât de nedreaptă.

Susțin acest film, mesajul pe care îl transmite și cum îi va face pe telespectatori să se simtă. Nu cred că merit nimic din toate astea.”, a spus actorul.

În articolul

Aras Bulut İynemli a publicat prima imagine oficială cu producția Atatürk. Viața marelui conducător turc din 1881 până la 1919

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x