Performanța lui Aras Bulut İynemli din filmul Atatürk i-a încântat pe fani. Cum se prezintă cel mai ambițios proiect al actorului turc

Publicat pe 23.02.2024 la 12:30 Actualizat pe 23.02.2024 la 12:08

Aras Bulut İynemli impresionează fanii din mediul online cu producția specială Atatürk. Pe 29 octombrie, la 100 de ani de la înființarea Republicii Turcia va fi difuzat filmul mult așteptat.

Aras Bulut İynemli poartă o maletă neagră cu mâneci lungi

Performanța lui Aras Bulut İynemli din filmul Atatürk i-a încântat pe fani

Happy Channel

A fost lansat un alt trailer al filmului Atatürk, acolo unde Aras Bulut Iynemli îl joacă pe însuși Mustafa Kemal Atatürk, întemeietorul Republicii Turcia. La 100 de ani de la înființare are loc lansarea acestui proiect special.

Performanța lui Aras Bulut İynemli din filmul Ataturk i-a încântat pe fani

Nu mai este mult și cel mai ambițios proiect al actorului va apărea pe micile ecrane în fața telespectatorilor. Regizat de Mehmet Ada Öztekin, este unul dintre filmele care se lansează în acest nou sezon. Până acum, performanța lui Aras Bulut İynemli a reușit să-i impresioneze pe fani, dat fiind faptul că istoria ajunge chiar până în copilăria lui Mustafa Kemal Atatürk, până când a fost numit simplu, Atatürk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jurnalistul Fatih Altaylı a mărturisit că i-a urmărit câteva secvențe și performanța lui Aras Bulut İynemli este de-a dreptul impecabilă, arată seriesturkish.com. Comentariile pozitive ale lui Altaylı au devenit curiozitate pentru fanii actorului.

Un alt trailer a fost recent lansat. Filmul ce spunea povestea incredibilă a lui Atatürk este pe care să fie transmis din 29 octombrie. Va fi difuzat ca un film în două părți, regizat de Mehmet Ada Öztekin și produs de Saner Ayar, Hakan Karamahmutoğlu, Cengiz Çağatay.

Citește și: Ultimele știri despre producția Atatürk cu Aras Bulut Iynemli. Unde va fi difuzată în cele din urmă

Printre numele incluse în distribuție se află ongül Öden, Sarp Akkaya, Esra Bilgiç și Mehmet Günsür. Producția va fi difuzată în cinema pe 3 noiembrie și 5 ianuarie, la scurtă vreme de la apariția specială pe micile ecrane în data de 29 octombrie, Ziua Republicii.

“O să mă străduiesc să fie urmărit în jurul lumii.”, a declarat Aras Bulut İynemli într-un interviu. Aras Bulut İynemli a apărut pe micile ecrane pentru prima oară în 2010, iar mai târziu s-a făcut remarcat în serialul Suleyman Maginificul alături de Halit Ergenç. A jucat acolo între 2013 și 2014. În interior – İçerde este serialul în care a jucat alături de Çağatay Ulusoy între 2016 și 2017. Astfel a reușit să-și câștige o adevărată armată de fani.

Detalii despre actorul Aras Bulut İynemli din Legea familiei

La scurtă vreme de la finalizarea filmărilor pentru serialul În interior, Aras Bulut İynemli a dovedit că este un actor complet atunci când a interpretat rolul Yamaç Koçovalı în Legea familiei timp de 4 sezoane. Se află și astăzi printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia.

Citește și: Aras Bulut İynemli este un actor renumit, însă puțini îl știu pe fratele acestuia. Cum arată Orcun Iynemli

Popularitatea pe care a câștigat-o l-a făcut să devină figura centrală în tot mai multe campanii de succes. În toată această perioadă a jucat și în filmul Miracle in Cell No. 7, producție ce a fost urmărită intens în vara anului 2019. Oferta pentru a-l juca pe Atatürk i-a ajuns actorului la finalul seriei Legea familiei.

Fiind născut într-o familie de artiști a avut un impact enorm în viața și dezvoltarea lui Aras Bulut İynemli. Atât sora cât și fratele mai mare sunt artiști în domenii diferite. Cu toate că astăzi este un actor de succes, a studiat inginerie aeronautică în cadrul facultății. În 2021, atunci când proiectul se afla într-o etapă de început, actorul a oferit câteva declarații.

“O să avem un proiect despre Mustafa Kemal Atatürk. Eu o să joc acest rol. Sunt foarte entuziasmat pentru că este o adevărată onoare.”, a spus actorul atunci.

În articolul

Performanța lui Aras Bulut İynemli din filmul Atatürk i-a încântat pe fani. Cum se prezintă cel mai ambițios proiect al actorului turc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x