Aras Bulut İynemli apare pentru prima oară în mediul online de la anunțul cutremurelor din Turcia. Actorul și-a pierdut un prieten drag

Publicat pe 02.03.2023 la 13:07 Actualizat pe 02.03.2023 la 14:08

Aras Bulut İynemli apare pentru prima oară în mediul online de la anunțul cutremurelor din Turcia. Actorul și-a pierdut un prieten drag.

Aras Bulut İynemli poartă un tricou alb și zâmbește

Aras Bulut İynemli apare pentru prima oară în mediul online de la anunțul cutremurelor din Turcia

Happy Channel

Köknar Rüştü Tezay, unul dintre cei mai importanți oameni din industria TV din Turcia a încetat din viață în urma unui atac de cord. Acesta suferea de cancer și era tratat de mai bine de două luni. Aras Bulut Iynemli a publicat în mediul online un mesaj emoționant pentru cel care i-a fost cel mai bun prieten. Fanii și vedetele au reacționat imediat.

Aras Bulut İynemli apare pentru prima oară în mediul online de la anunțul cutremurelor din Turcia

Köknar Rüştü Tezay a fost condus pe ultimul drum de către prieteni și familie. Printre cei care au vărsat lacrimi amare s-a numărat și Aras Bulut İynemli, actorul din “Legea familiei”. Acesta a publicat la scurtă vreme o imagine emoționantă alături de prietenul său, în aceeași fotografie fiind prezent și Köknar Rüştü.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Vei trăi mereu în inimile noastre, Kök !”, a scris acesta. După o lungă perioadă de absență, acesta s-a lăsat văzut într-o ipostază personală. Actorul are peste 10 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. O lungă perioadă de timp a decis să se focuseze asupra planurilor profesionale. În prezent, Aras Bulut İynemli se ocupă de filmările pentru seria “ Atatürk”, o producție ce spune povestea marelui conducător al Turciei, la 100 de ani de la înființarea Republicii.

Citește și: Aras Bulut İynemli este un actor renumit, însă puțini îl știu pe fratele acestuia. Cum arată Orcun Iynemli

La scurtă vreme de la postarea făcută de actorul din “Legea familiei”, o altă vedetă a ținut să lase o notă legată de moartea lui Köknar Rüştü Tezay. Este vorba despre Tolga Sarıtaş. A publicat la rândul său o imagine în care apare alătrui de regretatul afacerist.

“Ai trăit o viață foarte bună, dragul meu Köknar.”, a scris acesta. Înmormântarea lui Köknar Rüştü Tezay a adus laolaltă celebrități care i-au fost alături de-a lungul vieții și care la final au ținut să-i onoreze amintirea.

Aras Bulut İynemli din “Legea familiei” a renunțat la această meserie pentru a deveni actor

A jucat rolul de protagonist în serialul “Legea familiei” între 2017 și 2021 și a reușit să-și surprindă fanii cu un personaj inedit. A continuat să atragă atenția indiferent de proiectele în care s-a implicat. Înainte de a deveni actor, Aras Bulut İynemli s-a implicat într-o cu totul altă profesie. A studiat în cadrul departamentului de inginerie aerospațială de la Universitatea Tehnică din Istanbul, însă în cele din urmă și-a găsit cu adevărat vocația.

Citește și: Aras Bulut İynemli va interpreta în curând un personaj de legendă. Despre ce este vorba

A câștigat nenumărate premii de-a lungul carierei sale, fiind cunoscut pentru producții precum Oyle Bir Gecer Zaman ki, Muhtesem Yuzyil, Maral, Icerde și Cukur. Fratele său, Orcun Iynemli este de asemenea actor, iar sora sa Yesim Iynemli este prezentatoare. Printre rudele sale celebre se află Miray Daner, Cengiz Daner și Ilhan Daner.

După ce a participat în cadrul mai multor spoturi TV, a reușit în cele din urmă să joace în seria Oyle Bir Gecer Zaman ki în 2010. Drama a avut un succes total, astfel că Aras Bulut İynemli a fost premiat pentru implicarea sa totală. A reușit să treacă examenele OSS ( SAT în Turcia), clasându-se printre primii 100 de studenți.

În articolul

Aras Bulut İynemli apare pentru prima oară în mediul online de la anunțul cutremurelor din Turcia. Actorul și-a pierdut un prieten drag

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x