Arturo Peniche divorțează după 40 de ani de căsnicie. Actorul și soția lui nu au reușit să ajungă la un consens

Publicat pe 05.07.2022 la 15:39 Actualizat pe 05.07.2022 la 16:22

Arturo Peniche divorțează după 40 de ani de căsnicie și explică motivele pentru care el și soția lui nu au mai ajuns la niciun consens. Despre ce este vorba.

Arturo Peniche poartă o pălărie cu boruri largi și ochelari de vedere

Arturo Peniche

Istagram

Arturo Peniche divorțează după 40 de ani de căsnicie. Se pare că actorul nu mai poate trăi alături de soția sa, Gaby Ortiz. Acesta spune că de-a lungul timpului au existat nenumărate perioade în care ruptura dintre ei s-a simțit în jur, iar acum este pregătit să fie din nou un bărbat singur pe cale legală.

Arturo Peniche divorțează după 40 de ani de căsnicie

De-a lungul timpului, au existat nenumărate perioade în care Arturo Peniche a declarat că relația cu soția sa nu întâmpină nicio dificultate, la fel ca și răspunsurile copiilor săi. Cu toate acestea, despărțirea a fost iminentă, iar acum fanii așteaptă cu nerăbdare o explicație.

“Acum spune că nu mai poate fi vorba de nicio împăcare deși își adoră familia și fosta parteneră.”, a declarat jurnalista Martha Figueroa, conform Tvnotas.com.mx. Brandon Peniche, fiul actorului, a mărturisit că pandemia i-a afectat părinții ca orice altă familie. Se pare că în momentele de singurătate, părinții săi au reflectat asupra lucrurilor pe care le-au realizat în viață și au ajuns la concluzia că divorțul este unicul răspuns.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un interviu recent, Arturo Peniche a declarat că nu va înceta niciodată să o iubească pe mama copiilor săi, însă trebuie ca fiecare să meargă pe drumuri separate în viață.

Citește și: Eugenio Derbez vorbește despre relația actuală cu Victoria Ruffo. Cum se înțelege actorul cu fosta sa soție

“Suntem foarte bine, îmi iubesc copiii, nepoții și o iubesc pe cea care a fost mama copiilor mei, în acest caz pe Gaby. Totuși, acum trebuie să ne concentrăm pe viețile noastre separate. Ea de partea ei și eu de partea mea, până acum e o relație de prietenie și gata. Suntem în continuare căsătoriți, dar mai târziu vom rezolva această problemă.”, a declarat actorul. Acesta subliniază că va continua cu acest plan, indiferent de ceea ce se va întâmpla în viitor.

“Sper că așa va fi pentru că au fost ani frumoși de căsnicie pentru care mulțumesc și în care m-am implicat.”, a continuat actorul.

Ce spune Arturo Peniche despre viața sa de bărbat căsătorit

Arturo Peniche se poate declara acum un bărbat burlac. După 40 de ani de căsnicie, acesta a decis să pună punct relației sale. Dacă fanii și-au pus deja această întrebare, actorul nu este în căutare de noi partener, ci preferă să aștepte pentru ceea ce va rezerva viitorul. Potrivit Tvynovelas.com, vedeta își dedică timpul lucrurilor care îi aduc bucurie sufletească. La momentul actual este implicat în realizarea podcastului pe care îl reprezintă constant.

Citește și: A murit Susana Dosamantes, mama cântăreței Paulina Rubio. Viața și cariera vedetei de-a lungul timpului

“Muzica m-a ajutat întotdeauna să-mi revin, să meditez, să reflectez. Mă gândesc la reușitele mele, la defecte și la toată viața pe care am trăit-o până acum.”, a declarat Arturo Peniche. Deși a împlinit de curând 60 de ani, actorul spune că pentru el vârsta reprezintă doar un număr. Acesta spune că-și sărbătorește viața în fiecare zi alături de familia sa, iar fotografiile postate stau mărturie. Acesta și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei dragi, iar urmările din partea fanilor nu au întârziat să apară.

“Îi mulțumesc vieții că mi-a permis să trăiesc aceste momente alături de familie.”, a fost mesajul lăsate de Arturo Peniche pe Instagram.

În articolul

Arturo Peniche divorțează după 40 de ani de căsnicie. Actorul și soția lui nu au reușit să ajungă la un consens

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x