Au fost momente speciale la nunta lui Demet Özdemir și Oğuzhan Koç! Ce scrie presa din strainatate despre cei doi

Publicat pe 31.08.2022 la 19:21 Actualizat pe 31.08.2022 la 19:23

Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç s-au căsătorit într-un cadru de poveste. Actrița a îmbrăcat mai multe rochii în cea mai importantă zi din viața sa, lăsându-se în mâinile celebrilor designeri. E a avut parte de clipe speciale și nu a trecut peste tradițiile specifice poporului din care provine.

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç

Profimedia

Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç au spus “DA” în fața tuturor și și-au unit destinele. A fost cea mai așteptată nuntă a anului și întreaga lume a filmului a fost în extaz la vestea că celebra actriță din “Vis de iubire” este oficial căsătorită.

Nunta sa a fost amânată de mai multe ori de-a lungul timpului, dar a reușit să mențină discreția de fiecare dată. Chiar dacă deseori s-a lovi de întrebările insistente ale jurnaliștilor despre data nunții, ea a știut să se sustragă elegant, pentru a nu da informații care ar fi putut interfera cu organizare. Cu toate acestea, nu a scăpat de momentele imprevizibile și nu din partea reporterilor, ci vremea prietenoasă a obligat-o să amâne cu două zile.

Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç, apariții ravisante la nuntă. Cei doi miri au strălucit în ținute speciale și au avut parte de clipe cum rar întâlnești

Martorul din partea actriței Demet Özdemir a fost Çilek Kokusu, producătorul seriei No309 și Erkenci Kuș, proprietarul Gold Film, Faruk Turgut, iar martorul lui Oğuzhan Koç a fost Acun Ilıcalı.

Pentru evenimentul special nu doar invitații au fost de seamă, ci și ținutele lor au avut o importanță deosebită. Rochia îmbrăcată de actriță a fost creată special de Eda Güngör Museum of Fine Clothing (Muzeul de Îmbrăcăminte Frumoasă Eda Güngör).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și nu, nu a îmbrăcat doar o rochie. În cea de-a doua parte a zilei ea și-a uimit invitații cu o rochie de mireasă concepută de Nihan Peker. Pentru petrecerea de după nuntă, ea a comandat rochia, care face parte din colecția designerului Alexander Mc Queen, de la Londra, creată special pentru ea, potrivit seriesturkish.com.

Citește și: Demet Özdemir din “Vis de iubire” a plâns în cadrul ceremoniei dinaintea nunții. Ce fotografii a postat vedeta în mediul online

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23:00, doar la Happy Channel

Tarik Sezer Orchestra, Berkay și Ozan Doğulu au urcat pe scenă la nuntă, unde Rutkay Öziş a fost stilistul actriție Demet Özdemir și al lui Oğuzhan Koç. La eveniment au fost prezenți invitați celebri din lumea artei, a înaltei societăți și din lumea afacerilor.

Citește și: Imagini inedite de la nunta faimoasei Demet Özdemir. Ce a postat vedeta din “Vis de iubire” în mediul online

În articolul

Au fost momente speciale la nunta lui Demet Özdemir și Oğuzhan Koç! Ce scrie presa din strainatate despre cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x