Demet Özdemir din “Vis de iubire” a plâns în cadrul ceremoniei dinaintea nunții. Ce fotografii a postat vedeta în mediul online

Publicat pe 29.08.2022 la 14:49 Actualizat pe 29.08.2022 la 15:31

Demet Özdemir din “Vis de iubire” a plâns în cadrul ceremoniei dinaintea nunții și a postat mai multe imagini în mediul online. Vedeta s-a căsătorit cu interpretul Oğuzhan Koç.

Demet Özdemir poartă o cămașă albastră cu mâneci lungi și își ține brațu stâng în dreptul urechii

Demet Özdemir din “Vis de iubire”

Happy Channel

Demet Özdemir din “Vis de iubire” se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit să-și facă simțită prezența cu ajutorul rolurilor pe care le-a interpretat de-a lungul timpului și acum este în atenția tuturor datorită relației cu interpretul turc Oğuzhan Koç.

Demet Özdemir din “Vis de iubire” a plâns în cadrul ceremoniei dinaintea nunții

Înainte de a-și uni destinul cu cel al partenerului său, Demet Özdemir a participat în cadrul unei ceremonii importante, tradițională în țara sa natală. Vedeta din “Vis de iubire” a avut parte de o ceremonie henna, specifică poporului turc. În cadrul evenimentului au participat oamenii dragi și prietenii apropiați. Printre fotografiile postate în mediul online se poate observa că vedeta a fost emoționată și a început să plângă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii nu au putut ezita și i-au lăsat acesteia nenumărate comentarii și aprecieri, dat fiind faptul că nunta pe care Demet Özdemir a programat-o de ceva timp încoace a fost așteptată cu sufletul la gură. Peste 12 mii de mesaje și mai mult de 1 milion de “inimoare” au apărut în dreptul postării acesteia. Nu este totuși de mirare, având în vedere că actrița are peste 15 milioane de internauți care îi urmăresc aparițiile în mediul online.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23:00, doar la Happy Channel

“Lasă fiecare lacrimă să curgă pe chipul tău și fericirea te va inunda”, „Dragostea să te însoțească mereu”, „Nu plâng, am doar fericire în ochi”, „O să fii cea mai frumoasă mireasă”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii au simțit să le lase în mediul online. Deși nunta era programată imediat după ce evenimentul avea să se sfârșească, iată că a fost amânată pentru data de 28 august 2022. Îndrăgostiții au strâns la masă aproximativ 600 de invitați, oameni dragi și rude apropiate.

Pentru un astfel de eveniment, mirii au scos din buzunar nici mai mult nici mai puțin decât 220 de milioane de euro. Vedeta din “Vis de iubire” a ținut să aibă 3 rochii în seara cea specială cu o valoare totală de 11 mii de euro. Acestea au fost create de Eda Güngör și Nihan Peker, dar și Alexander McQueen.

De ce și-a amânat Demet Özdemir nunta

După o lungă perioadă de peripeții în ceea ce privește cel mai important eveniment din viața sa, Demet Özdemir a îmbrăcat în cele din urmă rochia de mireasă. Fotografiile au apărut imediat în mediul online, însă până în prezent vedeta din “Vis de iubire” nu a postat nicio imagine pe pagina personală de Instagram.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan din “Moștenirea” surprinde cu o ținută casual. Actorul, așa cum de puține ori a fost văzut

Din cauza vremii neprielnice, evenimentul a fost amânat cu două zile, însă în cele din urmă totul a decurs așa cum mirii și-au dorit. Cei care au adus voia bună și dansul au fost interpreții de origine turcă Murat Boz și Murat Dalkılıç. Printre vedetele care au participat la eveniment s-au numărat și Bensu Soral, Selin Cigerci, Deniz Baysal și alții.

Demet Özdemir se numără printre cele mai cunoscute vedete din Turcia și de-a lungul timpului a jucat în seriale difuzate în diferite părți ale lumii, aducându-i acesteia faima mult așteptată.

În articolul

Demet Özdemir din “Vis de iubire” a plâns în cadrul ceremoniei dinaintea nunții. Ce fotografii a postat vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x