Aventura la Londra s-a încheiat. Bergüzar Korel și Halit Ergenç au revenit în Turcia

Publicat pe 04.07.2024 la 13:20 Actualizat pe 04.07.2024 la 13:50

Bergüzar Korel și Halit Ergenç au revenit în Turcia după ce au primit mai multe oferte pe plan profesional. Actorii au locuit în Londra.

actori pe platourile de filmare

Aventura la Londra s-a încheiat

Happy Channel

Cei doi actori recunoscuți în Turcia locuiesc de ceva timp în Londra. Cele mai recente zvonuri spun însă că au revenit în țara natală după ce au primit mai multe oferte de muncă.

Aventura la Londra s-a încheiat

Bergüzar Korel și Halit Ergenç au mărturisit în repetate interviuri că au decis să se mute în UK pentru educația copiilor lor. Potrivit unui jurnalist din Turcia, actorii principali din 1001 de nopți au decis să revină în Istanbul în 2024. Se spune că munca i-a obligat să facă acest pas. Sunt în continuare ceruți pentru mai multe proiecte TV.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost actrița cea care a publicat o imagine cu un mesaj pe contul personal de instagram, acolo unde de cele mai multe ori a decis să rămână tăcută.

“Da, m-am întors și mă bucur de fiecare zi. Între muncă, prieteni, lucruri pe care le am de făcut, copii și casă, nu e timp pentru a împărtăși și cred că nici nu simt asta. Mi-a fost dor de tot și de toți atât de mult.”, a scris vedeta, arată ntv.com.tr. Aceasta are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

Citește și: Bergüzar Korel a publicat o imagine rară cu soțul Halit Ergenç și mezina Leyla. În ce ipostaze i-a surprins pe cei doi

Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în călătoria vedetei la Paris. Bergüzar Korel a devenit mama a trei copii din căsnicia cu Halit Ergenç. Cei doi au rămas întotdeauna discreți în ceea ce privește familia lor, astfel că niciunul dintre micuți nu a fost postat pe rețelele sociale.

Fiul Ali a venit pe lume în 2010, Han a fost născut în 2020 și Leyla în 2021. Fiecare dintre ei continuă să aducă lumină și bucurie în viețile actorilor. Momentele speciale sunt trăite departe de ochii celor curioși.

Ali, fiul actriței Bergüzar Korel este mai înalt ca mama sa celebră

Cu toate că nu împărtășește poze clare cu copiii săi, actrița demonstrează cum trece timpul pentru ea. Astfel, fiul cel mare Ali a ajuns să fie mai înalt ca mama sa celebră. Născută pe 27 august 1982 în Istanbul, Bergüzar Korel a jucat în seriale cunoscute precum 1001 de nopți, Suleyman Magnificul sau Wounded Love între 2016 și 2018.

Citește și: Bergüzar Korel revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

A câștigat premii în cadrul Golden Butterfly Awards mai mulți ani la rând. A fost astfel desemnată cea mai bună actriță și în 2007, dar și în 2013. S-a spus că ar fi rudă cu actorul Kerem Bursin din Dragostea plutește în aer.

“Noi l-am întâlnit pe Kerem așa: mama lui și sora mea sunt foarte bune prietene. La acel moment, Kerem abia începea să joace în America. Deci l-am cunoscut pe Kerem de atunci, dar nu suntem rude.”, a spus. A subliniat faptul că îl iubește pe Kerem Bursin.

“Este un actor foarte talentat și vizionar. Este un nume foarte important și a demonstrat acest lucru.”, a continuat vedeta. Are 1.81 cm înălțime și a ținut să nu renunțe la cariera de actriță în ciuda faptului că a devenit mămică de trei ori până în prezent.

În articolul

Aventura la Londra s-a încheiat. Bergüzar Korel și Halit Ergenç au revenit în Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 iulie 2024. Peștii fac o investiție majoră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ce a pățit Larisa după ce a mers de urgență la un cabinet stomatologic găsit într-un bloc din Berceni: "Nu puteam să îmi deschid gura"
a1.ro
Rezultate Loto azi, 7 iulie 2024. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Tort spirală cu mascarpone și fructe de pădure. Rețetă de desert spectaculos
Catine
Zodii care îți vor frânge inima în iulie 2024. Ei sunt nativii care nu țin cont de sentimentele celor din jur
useit.ro
Cea mai veche tradiție din lume, potrivit experților. Ce făceau oamenii în peșteri
as.ro
Strategia uluitoare cu care interlopul celebru care i-a furat maşina lui Gigi Becali a cerut eliberarea din închisoare!
MediCOOL
10 vitamine pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
DeParinti
Cum poți introduce căpșunile în dieta copilului tău. Sfaturi utile de la nutriționiști
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale extractului de anghinare. Ce beneficii și riscuri prezintă
HelloTaste
Înghețată de mentă cu ciocolată. Rețeta celui mai aromat desert răcoritor
x