Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz, din nou împreună pe platourile de filmare. Ce au declarat îndrăgostiții

Publicat pe 28.03.2022 la 11:56 Actualizat pe 28.03.2022 la 12:51

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz au vorbit despre posibilitatea de a fi din nou împreună pe platourile de filmare. Ce au declarat îndrăgostiții.

Ayça Ayşin Turan poartă o rochie neagră fără mâneci, are părul desprins. Alp Navruz poartă un tricou cu imprimeu și guler, are mâinile una peste cealaltă și se uită în depărtare

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz

Happy Channel

După ce au format un cuplu celebru în serialul “Povestea de pe insulă”, iar apoi și-au transformat iubirea într-o relație serioasă, Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz au făcut câteva mărturisiri inedite despre un nou proiect la care vor lucra împreună.

Fanii sunt nerăbdători să afle dacă cei doi vor mai putea fi văzuți pe micile ecrane într-o nouă producție care să îi surprindă în calitate de cuplu.

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz, din nou împreună pe platourile de filmare

Cea mai recentă știre din lumea serialelor turcești, vine din partea celebrilor Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz. Cei doi au mărturisit că este posibil ca un nou proiect profesional să îi aducă din nou împreună în calitate de cuplu. După ce au interpretat rolurile “Haziran” și “Poyraz” în “Povestea de pe insulă”, Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz sunt gata să își încânte fanii cu rolurile noi.

Urmărește "Ține-mă de mână", de luni până vineri de la 22.00, doar la Happy Channel

Cu toate că serialul “Povestea de pe insulă” a luat sfârșit, fanii nu au putut uita povestea lui “Haziran” și “Poyraz”, cele două personaje care i-au cucerit pe fanii din întreaga lume. La scurt timp după terminarea filmărilor, Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz au declarat că formează un cuplu și în viața reală, asta după ce o lungă perioadă de timp cei doi au mărturisit că sunt doar prieteni buni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fotografiile postate de îndrăgostiți în mediul online au rămas întotdeauna cu un semn de întrebare din partea fanilor, asta pentru că cei doi erau apropiați. Într-un interviu recent acordat jurnaliștilor, conform Seriesturkish.com, Alp Navruz a declarat că este pregătit să fie din nou implicat în proiecte alături de partenera sa.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz din "Flăcările destinului" și-a declarat iubirea pentru partenerul ei

“Dacă se va invi un proiect, de ce nu, putem juca împreună.”, a declarat Alp Navruz, îndrăgitul actor din “Ține-mă de mână”. Conform ultimelor știri, acesta va face parte dintr-un serial care își va începe difuzarea pe micile ecrane din luna septembrie a lui 2022. Cât despre Ayça Ayşin Turan, aceasta este implicată în tot mai multe campanii difuzate în mediul online.

Alp Navruz, noi proiecte inedite de viitor

După terminarea filmărilor alături de Ayça Ayşin Turan, actorul și-a declarat iubirea pentru colega sa de platou și a continuat să rămână o prezență discretă în mediul online în ceea ce privește viața personală. Alp Navruz nu a rămas departe de ochii fanilor, asta pentru că nenumăratele campanii în care a fost implicat s-au difuzat rapid atât pe micile ecrane, cât și pe rețelele sociale.

“O să mă vedeți într-o altă reclamă în aprilie, va fi difuzată în curând.”, a spus acesta, într-un interviu acordat recent. Alp Navruz este unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia la momentul actual, cu peste 4 milioane de fani pe contul personal de Instagram. Cât despre Ayça Ayşin Turan, aceasta are mai mulți de 5 milioane de internauți care îi urmăresc fotografiile și filmulețele postate.

Citește și: Când nu se află pe platourile de filmare, Aras Bulut İynemli alege să petreacă timp în natură. Cum a fost surprins actorul din “Legea familiei”

Cea mai recentă postare a vedetei o înfățișează pe aceasta îmbrăcată într-o fustă scurtă, dar și un top care îi lasă la vedere abdomenul de invidiat. Cu gândul spre zilele însorite de vară, Ayça Ayşin Turan reușește și de această dată să impresioneze audiența.

În articolul

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz, din nou împreună pe platourile de filmare. Ce au declarat îndrăgostiții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
O „furtună geomagnetică severă” ar putea afecta rețelele de telefonie mobilă și Internetul. E prima dată în ultimii 20 de ani când se întâmpla așa ceva
as.ro
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x