Ayça Ayşin Turan și-a sărbătorit ziua de naștere. Se zvonește că actrița urmează să se căsătorească

Publicat pe 26.10.2023 la 14:24 Actualizat pe 26.10.2023 la 15:06

Vedeta din Iarna Neagră și-a sărbătorit recent ziua de naștere și fanii i-au transmis cele mai frumoase mesaje. Se zvonește în prezent că s-ar căsători.

Ayça Ayşin Turan poartă o bluză neagră cu mâneci lungi și are părul desprins, ondulat

Ayça Ayşin Turan și-a sărbătorit ziua de naștere

Happy Channel

Ayça Ayşin Turan și-a sărbătorit recent ziua de naștere și a primit nenumărate felicitări din partea prietenilor din mediul online. Cel mai recent rol al său este în serialul Legăturile Destinului - Kader Bağları. De asemenea, poate fi urmărită și în Iarna Neagră.

Ayça Ayşin Turan și-a sărbătorit ziua de naștere

S-a născut pe 25 octombrie și a fost sărbătorită de fanii din mediul online cu mesaje inedite. De asemenea, mai multe cazuri sociale au fost sprijinite cu această ocazie. Au fost oferite burse școlare pe o perioadă de 5 ani pentru studenți, dar și pentru cei aflați în zonele afectate de cutremure. Copiii din cadrul UNICEF au fost de asemenea sprijiniți. Într-o declarație oficială realizată de internauți, aceștia au scris cu exactitate ceea ce au realizat cu ocazia zilei sale de naștere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Dragă Ayça, dragostea noastră pentru tine s-a transformat în bine și frumusețe anul acesta. De aceea a fost oferită o bursă pentru cinci studenți la Darüşşafaka, suport pentru cutremur și burse școlare pentru băieți și fete în cadrul fundației Koruncuk Foundation. Te iubim. Mulțumim tuturor pentru support.”, au scris fanii.

Citește și: Cu cine formează un cuplu Ayça Ayşin Turan. El este cel care o face fericită pe îndrăgita vedetă

Pe data de 3 noiembrie, aceasta va reveni în atenția fanilor din Slovenia în serialul Povestea de pe insulă. De asemenea, cu episodul 5 își ia rămas-bun de la micile ecrane din Turcia. În prezent formează un cuplu cu Mehmet Aslan și se spune că cei doi urmează să se căsătorească. Ayça Ayşin Turan ar fi cunoscut-o deja pe mama acestuia.

În plan profesional, se pare că pentru serialul Legăturile Destinului a existat întotdeauna suport din partea fanilor către actorii principali, însă cea mai dificilă parte a fost atunci când telespectatorii din Turcia au fost nevoiți să urmărească povestea. Când privim ceea ce se întâmplă pe rețelele sociale, observăm o adevărată diferență între paginile de socializare ale actorilor și ceea ce promovează serialul cu adevărat.

Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan primesc suport din partea fanilor în mediul online

Cei doi joacă rolurile principale în serialul Legăturile destinului și sunt printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Cu toate acestea, Sveda și Kerem din producția recentă nu au reușit să treacă testul publicului, așa că serialul va avea sfârșitul cu episodul 5.

Citește și: Filmările pentru serialul Legăturile destinului - Kader Bağları au luat sfârșit. Ce spun protagoniștii Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan despre povestea turcească

Episodul 3 a fost de-a dreptul critic pentru ceea ce s-a petrecut mai departe în vederea rezultatului final. Özge Gürel și Serkan Çayoğlu formează în prezent un cuplu de succes. Cei doi s-au căsătorit în luna iulie a anului 2022.

“Nu cred că există vreun secret al unei căsnicii fericite. O persoană trebuie să se cunoască pe sine mai întâi. Am crescut cu Serkan și continuăm să creștem împreună. Ne-am descoperit. Îl iubesc foarte mult. Simt compasiune, simt speranță. Mă mai și enervez, dar pun toate sentimentele frumoase în față și simt doar iubire. Am lăsat spații deschise amândoi și le-am închis pe altele.”, au fost câteva dintre cuvintele pe care le-a spus Ayça Ayşin Turan despre relația ei. Are peste 6 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Ayça Ayşin Turan și-a sărbătorit ziua de naștere. Se zvonește că actrița urmează să se căsătorească

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: „S-a mutat special din București!”
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x