Cu cine formează un cuplu Ayça Ayşin Turan. El este cel care o face fericită pe îndrăgita vedetă

Publicat pe 16.10.2023 la 12:36 Actualizat pe 16.10.2023 la 13:21

Ayça Ayşin Turan a fost surprinsă în aeroport alături de partener. Cei doi au adoptat o atitudine rezervată.

Ayça Ayşin Turan poartă părul lung, desprins

Cu cine formează un cuplu Ayça Ayşin Turan

Happy Channel

Ayça Ayşin Turan joacă rolul de protagonistă în Iarna Neagră și a format un cuplu cu Alp Navruz, pe vremea când au filmat împreună pentru Povestea de pe insulă. Cu toate acestea, relația lor nu a trecut testul timpului. În prezent are o relație de dragoste cu Mehmet Aslan, însă cei doi sunt rezervați în ceea ce îi privește.

Cu cine formează un cuplu Ayça Ayşin Turan

După cum s-a vehiculat în presa din Turcia de ceva timp, Ayça Ayşin Turan și Mehmet Aslan formează un cuplu. Acesta a intrat de curând în politică și s-a spus că se iubește cu îndrăgita actriță. Au fost văzuți împreună în repetate rânduri, însă niciodată nu au vorbit despre acest subiect. Surprinși într-un aeroport de către jurnaliști, s-a spus că au avut o atitudine nepăsătoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prima oară când au fost văzuți împreună a fost la un meci al echipei Galatasaray. Ulterior au fost văzuți îmbrățișați într-un parc în Kadıköy. În ciuda coincidențelor, niciunul nu a recunoscut că formează un cuplu, ba chiar au negat. De data aceasta, cei doi au fost văzuți la aeroport după o vacanță în doi. Atitudinea lor a ridicat nenumărate semne de întrebare.

Citește și: Filmările pentru serialul Legăturile destinului - Kader Bağları au luat sfârșit. Ce spun protagoniștii Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan despre povestea turcească

Nu au mers împreună și au fost prevăzători. Îmbrăcată într-o rochie scurtă neagră și o geacă de piele de aceeași culoare, așa a fost văzută vedeta din Iarna neagră. Partenerul său a îmbrăcat o pereche de pantaloni vișinii, un tricou albastru închis și o geacă neagră. Pe vremea când au fost văzuți pe stadion împreună, Mehmet Aslan a fost cel care a negat relația.

“Atunci când este înscris un gol, toată lumea se pupă, se îmbrățișează și se felicită. Nu este corect să se interpreteze altceva.”, a spus acesta. De data aceasta, Mehmet Aslan a arătat o atitudine arogantă, spune presa din Turcia.

“Voi întrebați mereu ce mai fac. Puteți s-o faceți mai cu calm și mai cu simț de răspundere.”, Ulterior s-a alăturat partenerei sale.

Serialul Legăturile destinului - Kader Baglari este pe cale să devină o dezamăgire pentru fanii lui Serkan Çayoğlu

Serialul Legăturile destinului continuă să ruleze pe micile ecrane cu cel de-al treilea episod. Actorii principali sunt cei îndrăgiți. Suportul pe care fanii îl oferă în mediul online este evident. Internauții din afara Turciei oferă atenție la fiecare pas. Cu toate că rețelele de socializare vin ideea că Serkan Çayoğlu se află printre cei mai îndrăgiți actori la momentul actual, producția nu oferă aceeași perspectivă.

Citește și: Fanii actriței Ayça Ayşin Turan ar putea salva serialul Legăturile destinului - Kader Baglari. Ce arată presa din Turcia

Cu toate că Legăturile destinului urma să facă parte din concurență alături de seriale precum Gönül Dağı ți Kardeşlerim, acum îngrijorarea fanilor a atins cote maxime. Telespectatorii susțin că serialul ar trebui să aibă o poveste mai animată, mai atractivă. Ayça Ayşin Turan este o actriță îndrăgită cu peste 6 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă apariție a sa o arată pe coperta revistei Vogue. Îmbrăcată într-o rochie albastră, cu un machiaj strident și părul lung, drept, așa s-a lăsat fotografiată.

În articolul

Cu cine formează un cuplu Ayça Ayşin Turan. El este cel care o face fericită pe îndrăgita vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x