Bárbara Mori a trăit o experiență paranormală cu fiul decedat al lui Sylvester Stallone. “Am văzut un mort”

Publicat pe 16.09.2024 la 13:01 Actualizat pe 16.09.2024 la 13:41

Invitată în cadrul unui podcast, protagonista din Rubi a vorbit despre momentul inedit pe care l-a trăit în urmă cu ceva vreme. A mărturisit că Sage Stallone, fiul decedat al lui Sylvester Stallone, a privit-o în ochi.

actori pe platourile de filmare

Bárbara Mori a trăit o experiență paranormală cu fiul decedat al lui Sylvester Stallone

Profimedia Images

Bárbara Mori a fost invitată recent în cadrul unui podcast realizat de către Gaby Meza. Vedeta din Rubi a subliniat că a fost speriată de-a dreptul atunci când s-a aflat în fața unui evenimente paranormal în Los Angeles.

Bárbara Mori a trăit o experiență paranormală cu fiul decedat al lui Sylvester Stallone

Actrița a dezvăluit că într-o călătorie pe care a realizat-o împreună cu prietenii la Los Angeles a văzut “un bărbat mort” care o privea în ochi “fără niciun fel de expresie. Aceasta este recunoscută pentru rolul pe care l-a avut în Rubi, telenovela care a făcut furori în 2004. Pe atunci a jucat împreună cu Eduardo Santamarina. În prezent continuă să fie îndrăgită de fanii din toată lumea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. În cele mai recente dintre acestea își prezintă proiectul Las Azules, o poveste reală de viață transpusă pe marele ecran. Are o familie unită, cu toate că de-a lungul timpului și-a expus povestea tragică pe rețelele sociale.

“De mică, eu și sora mea vedeam umbre, ni se stingea televizorul și lumina. Lucruri de genul ăsta ni s-au întâmpla de-a lungul vieții.”, a povestit vedeta pe data de 9 septembrie, arată univision.com. Deși a avut o viață dificilă pe plan personal, astăzi se bucură de iubire alături de partenerul său.

Citește și: Detalii despre proiectul Las Azules cu Bárbara Mori în rol principal. Serialul este inspirat din fapte reale

“În acea zi, chiar am văzut un om mort care mă privea în ochi. Am închiriat o casă cu soțul meu și cinci prieteni pe strada Mulholland Drive care este în Los Angeles. Am petrecut noaptea, și ziua următoare spălam vasele în bucătărie, vorbeam eu și Fer și dintr-o dată am simțit în bucătărie o energie.”, a povestit vedeta. De cele mai multe ori, aceasta nu oferă detalii din viața personală și este extrem de discretă.

De data aceasta însă, a povestit cum i-a simțit energia fiului decedat al lui Sage Stallone. Acesta a murit la vârsta de 36 de ani după o supradoză. Era actor, regizor și producător dar și copilul îndrăgitului actor de la Hollywood.

Detalii despre evenimentul din viața actrițrei

Se pare că odată ce a simțit această prezență, atât Barbara Mori cât și prietenii săi au ținut să caute informații despre casa în care se aflau. Așa au descoperit care a fost evenimentul petrecut acolo.

Citește și: Actrița Barbara Mori a crezut că a avut o influență nocivă din cauza rolului ei din telenovela "Rubi". Ce a descoperit acum

“Literalmente am văzut un bărbat cu mâinile în buzunare, blugi, cămașă albă, perfect l-am văzut. L-am privit în ochi și nu avea nicio expresie. Imediat m-am uitat la Fer să văd dacă îl vede, nu îl vedea, încă vorbea, m-am întors și nu l-am mai văzut. I-am spus că am văzut un mort și am început să îl descriu.”, a povestit aceasta. Este cnoscut faptul că familia vedetei practică yoga și arta liniștirii, însă este pentru prima oară când aceasta lasă o astfel de idee în fața publicului.

Se pare că Stage Stallone a murit din cauza bolii numite arteroscleroză și autopsia a relevat că nu avea urme de droguri în corp.

În articolul

Bárbara Mori a trăit o experiență paranormală cu fiul decedat al lui Sylvester Stallone. “Am văzut un mort”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 septembrie 2024. Taurii trebuie să privească cu încredere spre viitor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Pensionarii ar putea fi scutiţi de cheltuieli de mii de lei. Proiect de lege depus în Parlament
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Pandișpan cu mere. Rețeta unui desert simplu și delicios
Catine
Sos de merișoare pentru friptură, aromat și colorat
useit.ro
Ultimele mesaje transmise de submersibilul Titan au fost dezvăluite. Ce s-a întâmplat chiar înainte de implozie
as.ro
Cum a ajuns Irinel Columbeanu falit și uitat într-un azil. Pe ce şi-a cheltuit toată averea: „Nu pe femei și cluburi!”
MediCOOL
Înțepăturile de insecte produc tot mai multe îmbolnăviri. Care sunt motivele
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
DeParinti
Experiențe la fel de intense ca nașterea. Ce alte dureri se aseamănă și sunt echivalente
MediCOOL
Ceaiuri pentru tulburări stomacale. De ce pot combate simptomele
HelloTaste
Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor
x