Batuhan Eksi este visul oricărei femei! Ce veste uimitoare le dă fanelor!

Publicat pe 11.03.2020 la 14:32 Actualizat pe 11.03.2020 la 14:41

Unul dintre cei mai sexy actori din Turcia dă cărțile pe față, într-un interviu acordat recent. Batuhan Eksi (29 de ani) are tot ce vrea, dar tânjește după mai mult.

Batuhan Eksi

instagram/batuhan eksi

Unul dintre cei mai sexy actori din Turcia dă cărțile pe față, într-un interviu acordat recent. Batuhan Eksi (29 de ani) are tot ce vrea, dar tânjește după mai mult.

Deși cariera îl ține ocupat, Batuhan își face timp și pentru el. Printre hobby-urile sale se numără lecțiile de franceză, dar și cele de pian:’’Mereu am fost atras de sunetul pianului, așa că am început să iau lecții de pian, dar și lecții de franceză. Asta mă ajută să mă simt bine’’.

Întrebat daca visa în copilărie să devină actor, turcul dă un răspuns neașteptat: ‘’Nu, trebuia să fiu doctor. Eu și colegii mei aveam acest vis, dar în cele din urmă, devii ceea ce te completează cel mai bine’’.

Frumosul actor se bucură nespus de faimă, însă are și anumite nemulțumiri. Nu poate înțelege persoanele care îl judecă fără să îl cunoască.

Deși are un corp perfect, Batuhan nu s-ar vedea în postura de model. El spune că:’’Nu sunt foarte bun în a poza, dar voi încerca să îmbunătățesc acest aspect’’.

Spre bucuria admiratoarelor, actorul turc este singur și fără obligații:’’Locuiesc cu familia. Nu sunt căsătorit și nici nu am iubită’’. Vestea le dă speranțe fanelor, cu siguranță.

Batuhan Eksi nu te place dacă...nu iubești animalele la fel de mult cum o face el! Dragostea pentru animale este una dintre slăbiciunile vedetei, care postează des fotografii alături de adorabilele patrupede pe rețelele de socializare.

Actorul are planuri mari. Vrea să călătorească în cât mai multe locuri de pe mapamond. Dacă o va face singur sau însoțit, rămâne de văzut.

Descoperă-l pe Batuhan Eksi în serialul ’’A doua șansă’’, de luni până vineri, de la 11:30 și în ‚’’Ține-mă de mână’’, în fiecare marți, de la 20:00, doar la Happy Channel.

În articolul

Batuhan Eksi este visul oricărei femei! Ce veste uimitoare le dă fanelor!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x