Batuhan Ekşi, în rolul lui Tarik Yelkenci în “Ține-mă de mână”

Publicat pe 14.07.2020 la 11:07 Actualizat pe 05.08.2020 la 14:14

instagram/ eksibatuhan

Batuhan Ekşi, frumosul actor din serialul turcesc “Ține-mă de mână”, s-a născut la 13 octombrie 1990 în Istanbul, Turcia. Actorul a devenit cunoscut pentru rolul său din serialul ” Sihirli Annem”. Încă din copilărie, acesta și-a dorit foarte mult să devină actor. El a absolvit Facultatea de Arte și apoi a făcut și cursuri de actorie.

Frumosul actor a urmat cursurile Academiei 35,5 unde l-a cunoscut pe Vahide Perçin și a luat lecții de actorie. Batuhan a jucat în seriale precum “Galip Servis” (2013), “Yaman” (2013), “A doua șansă”(2016) și “Ține-mă de mână” (2018).

Despre serialul turcesc “Ține-mă de mână”

“Ține-mă de mână” este unul dintre serialele turcești cele mai urmărite. Protagonista serialului este Azra (Alina Boz), o tânără pasionată de gătit, marcată de moartea tatălui ei. Lumea ei se schimbă când îl cunoaşte pe Cenk (Alp Navruz), un bărbat carismatic, provenit dintr-o familie bogată. După moartea tatălui ei, Azra și fratele ei, Mert (Yigit Kagan Yazici), bolnav de autism, se trezesc aruncați în stradă, fără niciun ban. Și astfel, după o viață în care nu-i lipsea nimic, Azra se vede nevoită să se confrunte cu sărăcia.

Ea visează să ajungă un mare cofetar și decide să urmeze o școală din America pentru a lua lecții de gătit. În urma unei încurcături la aeroport, ea îl cunoaște pe Cenk, nepotul lui Feride Celen (Seray Gözler).

Cenk provine dintr-o familie înstărită. El este într-o perioadă de rebeliune pentru că se învinovățește de moartea tatălui lui. Din acest motiv, el refuză să preia afacerea familiei și se poartă iresponsabil. Din cauza comportamentului lui, el se află într-un conflict permanent cu bunica sa, Feride Celen.
La un moment dat, pe când își căuta frățiorul dispărut, Azra o cunoaște pe doamna Feride. Femeia îi face o propunere tinerei, angajând-o să gătească pentru familia lui Cenk. Astfel, cei doi tineri se intersectează din nou și viețile lor complicate se schimbă atunci când se îndrăgostesc.

Urmărește serialul „Ține-mă de mână!” în fiecare marți, de la 20:00, la Happy Channel!

CITEȘTE ȘI

Dolunay Soysert, actrița din serialul “Ține-mă de mână!”, are o colecție de premii

Gökçe Yanardağ, actrița din “Ține-mă de mână!”, a fost Miss Turcia

În articolul

Batuhan Ekşi, în rolul lui Tarik Yelkenci în “Ține-mă de mână”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x