Hande Erçel a purtat o rochie neagră cu decolteu și a reușit să atragă toate privirile. Cum arată vedeta din “Dragostea plutește în aer"

Publicat pe 17.06.2022 la 13:33 Actualizat pe 17.06.2022 la 14:13

Hande Erçel a purtat o rochie neagră cu decolteu și a reușit să atragă toate privirile. Vedeta a postat mai multe imagini în mediul online, iar fanii au reacționat imediat.

Hande Erçel poartă o rochie albă și zâmbește

Hande Erçel

Happy Channel

Hande Erçel s-a numărat printre vedetele de renume din Turcia care au participat în cadrul lansării Disney +. Aceasta a reușit să atragă toate privirile cu ținuta sa, asta pentru că trupul fără cusur i-a fost lăsat la vedere în cea mai mare parte. După rolul pe care l-a avut în serialul “Dragostea plutește în aer”, actrița a reușit să-și construiască o armată uriașă de fani în lumea întreagă.

Hande Erçel a purtat o rochie neagră cu decolteu și a reușit să atragă toate privirile

Cu peste 28 de milioane de fani pe contul personal de Instagram, Hande Erçel a reușit într-un timp foarte scurt să se numere printre cele mai îndrăgite vedete din țara sa natală. Acum îi poate pe atragi pe fani într-o singură clipă. Acest lucru s-a întâmplat recent, atunci când vedeta a părăsit pe covorul roșu în cadrul lansării platformei Disney + în Turcia.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Îmbrăcată într-o rochie neagră cu un decolteu deosebit, dar și cu mănuși negre, lungi, așa a ținut să-și facă apariția Hande Erçel. Deși nu știe cu exactitate care îi va fi următorul proiect profesional, actrița a dezvăluit că își dorește să se implice în orice serial i-ar aduce împlinire.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu e nimic clar la momentul actual, dar sunt câteva proiecte care mă încântă.”, a declarat vedeta conform Seriesturkish.com, susținând că în prezent este interesată de mai multe scenarii. Unul dintre serialele în care este așteptată să joace și actrița se numește “El Turco” și îl va avea ca protagonist pe celebrul Can Yaman. Hande Erçel a mărturisit că va face dezvăluiri cât mai curând în ceea ce privește viața sa profesională.

Citește și: Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o ținută complet albă și s-a lăsat fotografiată astfel. Protagonista din “Moștenirea” uimește cu schimbarea de look

Până atunci, este urmărită de internauți pe paginile de socializare, acolo unde nu ezită să le arate tuturor momentele din viața sa. Indiferent că vorbim despre seriale, sesiuni foto sau scurte excursii alături de cei dragi, Hande Erçel nu uită de cei care o îndrăgesc.

Hande Erçel depășește recorduri fabuloase cu rolul din “Dragostea plutește în aer”

“Dragostea plutește în aer” a reușit într-un timp foarte scurt să depășească toate așteptările. Comedia romantică ce a avut-o pe Hande Erçel în rolul de protagonistă a devenit îndrăgit în lumea întreagă. Difuzat în peste 85 de țări, serialul a provocat o adevărată isterie. Dacă până acum au mai existat și alte producții similare, Kerem Bürsin și Hande Erçel au reușit să-i cucerească pe telespectatori.

Filmările s-au terminat, la fel și difuzarea sa în Turcia, însă există țări care abia acum au descoperit povestea de dragoste dintre “Eda” și “Serkan”. America Latină continuă să-i adore pe cei doi actori principali și să-i susțină pe conturile proprii de socializare. Pe pagina personală de Youtube a serialului, acesta a depășit peste 2 milioane de abonați. Primul episod, transmis până acum la TV și lăsat în mediul online, a reușit să adune 40 de milioane de fani din lumea întreagă.

Citește și: Alina Boz surprinde prin naturalețe într-o nouă ședință foto. Cum s-a lăsat văzută vedeta din “Ține-mă de mână”

“Dragostea plutește în aer” a fost difuzat în Turcia între 2020 și 2021, ultimul episod fiind difuzat la TV pe 8 septembrie 2021. Astfel, protagoniștii au ajuns să fie comparați cu actorii de la Hollywood.

În articolul

Hande Erçel a purtat o rochie neagră cu decolteu și a reușit să atragă toate privirile. Cum arată vedeta din “Dragostea plutește în aer"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x