Bergüzar Korel a îmbrăcat un costum atipic. Protagonista din 1001 de nopți este de nerecunoscut

Publicat pe 20.03.2024 la 16:30 Actualizat pe 20.03.2024 la 12:00

Bergüzar Korel își surprinde comunitatea de fani cu un costum atipic. Vedeta și-a lăsat la vedere trupul perfect, după o lungă perioadă de dietă.

Bergüzar Korel poartă o rochie verde cu buline albe, fără mâneci. Are părul prins în coadă

ergüzar Korel a îmbrăcat un costum atipic

Happy Channel

Bergüzar Korel este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. S-a cunoscut cu partenerul Halit Ergenç pe platourile de filmare ale seriei 1001 de nopți și de atunci formează un cuplu. Au împreună trei copii și se bucură de succes atât în viața personală cât și profesională.

Bergüzar Korel a îmbrăcat un costum atipic

După o lungă perioadă în care s-a dedicat exclusiv vieții de familie, Bergüzar Korel a revenit în atenția publicului pentru un nou proict profesional. Aceasta și-a schimbat complet stilul, dar și ținutele. Cea mai recentă fotografie în care apare pe internet o arată într-un costum alb atipic. În partea de sus poartă un top care îi lasă la vedere abdomenul de invidiat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este de nerecunoscut date fiind schimbările prin care a trecut de-a lungul timpului. Are peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

“Ce faci cu inimile noastre?”, “Cât de frumoasă ești”, “Ești frumoasă, minunată, ești bună la sufletul, totul”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Serialul 1001 de nopți a reușit să provoace o adevărată revoluție pe vremea când a fost difuzat pentru prima oară.

Citește și: Devrim Özkan împarte platourile de filmare cu faimosul Kerem Bürsin într-o nouă producție turcească. Actrița a mai jucat în trecut cu Berguzar Korel și Halit Ergenc

De atunci, a fost reluat de mai multe ori și a reușit să ajungă de fiecare dată în inimile fanilor. Povestea denumită “propunere indecentă” nu a fost niciodată uitată. După ce a fost văzut în Turcia, a fost vândut peste tot în lume. Este cu adevărat surprinzător faptul că difuzarea sa este și acum mult așteptată. Telespectatorii din Chile au avut parte de acest serial cu 9 ani în urmă, însă și astăzi își readuc aminte de momente inedite de pe micile ecrane.

“Nouă ani au trecut de când a fost difuzat în Chile, dar 1001 de nopți, Onu și Șehrazat continuă să cucerească audiența națională. Serialul care a avut premiera pe canalul național, a confirmat încă o dată că este un fenomen. Povestea dramatică și romantică dintre Șehrazat și Onur a ajuns pe primele locuri în topuri.”, s-a arătat într-un comunicat.

Detalii despre serialul 1001 de nopți

Revenirea seriei 1001 de nopți pe micile ecrane din Chile demonstrează încă o dată faptul că serialul are o adevărată atracție față de telespectatori. Industria filmului din Turcia este cu adevărat una proeminentă. Este reamintită ca una dintre cele mai iubite producții.

Citește și: Bergüzar Korel și-a sărbătorit cel de-al doilea copil. Mesajul emoționant pe care l-a lăsat în mediul online pentru tânărul Han

Protagoniștii au început să formeze un cuplu și în viața reală și au împreună 3 copii, doi băieți și o fetiță. Își țin departe de ochii celor curioși micuții. De aceea, de ceva vreme locuiesc în Marea Britanie, asta pentru că își doresc o educație muzicală pentru fiul cel mare.

Bergüzar Korel apare de data aceasta cu părul blond, după ce o lungă perioadă de timp am văzut-o cu o coafură închisă la culoare. Născută pe 27 august 1982 a primit de-a lungul timpului importante premii pentru activitatea sa. Printre acestea se numără premiul pentru Cea mai bună actriță în cadrul Golden Butterly Awards în 2007, dar și în 2013.

În articolul

Bergüzar Korel a îmbrăcat un costum atipic. Protagonista din 1001 de nopți este de nerecunoscut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x