Bige Önal și-a făcut publice amintirile din vacanță. Vedeta din “Dragostea plutește în aer”, atunci când nu se află pe platourile de filmare

Publicat pe 23.05.2022 la 09:59 Actualizat pe 23.05.2022 la 11:08

Bige Önal și-a făcut publice amintirile din vacanță. Vedeta din "Dragostea plutește în aer" a postat în mediul online mai multe fotografii personale. Cum arată aceasta atunci când nu se află pe platourile de filmare.

Bige Önal poartă o rochie albastră cu mâneci lungi și are părul prins pe jumătate

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Bige Önal se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A jucat de-a lungul timpului în nenumărate producții de succes, însă comedia romantică “Dragostea plutește în aer” a reușit să îi aducă notorietatea ce îi lipsea până acum.

La fel de prezentă ca pe micul ecran, aceasta reușește să facă o figură frumoasă și în mediul online. Acolo îi încântă pe internauți cu fotografii și filmulețe atât de pe platourile de filmare, cât și din viața personală.

Bige Önal și-a făcut publice amintirile din vacanță

Bige Önal s-a născut pe 1 februarie 1990 în Istanbul și de-a lungul timpului a reușit să-și construiască o carieră impresionantă în industria filmului. S-a născut într-o familie de oameni cu renume, asta pentru că tatăl ei a fost jucător de fotbal în cadrul echipei Galatasaray, iar mama sa un model recunoscut. Cu toate că părinții săi s-au despărțit atunci când actrița avea doar nouă ani, Bige Önal a rămas extrem de șocată atunci când a aflat de moartea tatălui său.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Cel care i-a fost necondiționat alături a fost partenerul său Aras Bulut İynemli, dar și mai mulți colegi din cadrul echipei „Dragostea plutește în aer”. Deși formează un cuplu cu celebrul actor din “Legea familiei”, cei doi și-au obișnuit fanii cu apariții discrete în mediul online.

Cele mai recente fotografii postate de Bige Önal pe contul personal de socializare sunt realizate în vacanță, acolo unde vedeta a petrecut clipe de neuitat. Cu toate că nicio imagine nu arată cine i-a fost alături, aceasta a continuat să își facă publice amintirile trăite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Imagini din vacanță”, a scris Bige Önal în dreptul mai multor serii de fotografii. Fanii au reacționat imediat, iar sute de mesaje au fost lăsate în dreptul lor. Nici aprecierile nu au întârziat să apară, semn că vedeta este în continuare la fel de îndrăgită.

Citește și: Cansu Tuman din “Jurământul” a îmbrăcat un top negru și s-a lăsat fotografiată așa. Vedeta, așa cum nu a mai fost văzută

“Unde este Aras?”, “Ce locuri frumoase”, “Bucură-te de vacanță”, “Iubesc pozele tale”, “Frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Cine este Bige Önal din “Dragostea plutește în aer”

Bige Önal din a jucat în producții precum “Dragostea plutește în aer”, “Maral”, „Steppe”, “Ethos”, “My dangerous wife” și multe altele. Deși a reușit să-și contruiască un nume important în viața de actriță, pe plan personal a trecut și prin momente critice. Tatăl său, fost jucător de fotbal, a încetat din viață la vârsta de 63 de ani.

În timpul înmormântării, vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă partenerul său Aras Bulut Iynemli i-a fost alături, la fel ca mulți alți colegi din cadrul serialului. A studiat în cadrul Saint-Benoît French High School, dar și Istanbul Bilgi University.

Citește și: Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” și-a dezvăluit planurile profesionale de viitor. Ce spune actorul

În 2020, aceasta a jucat rolul lui “Hayrunnisa”. O tânără care desi își iubește familia și locul nașterii, dorește să se desprindă cu orice preț de tot cee ace îi readuce aminte de copilărie și locurile natale. În 2010, aceasta a interpretat un rol și în seria “Elde Var Hayat”. Aceasta a fost “Yeliz”, o fată mult îndrăgită de publicul telespectator. Cu peste 600 de fotografii pe pagina personală de Instagram, aceasta reușește să-și construiască zi de zi cariera profesională.

În articolul

Bige Önal și-a făcut publice amintirile din vacanță. Vedeta din “Dragostea plutește în aer”, atunci când nu se află pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x