1001 de nopți, o dramă cu Bergüzar Korel și Halit Ergenç. Care este povestea serialului-fenomen de la Happy Channel

Publicat pe 08.01.2022 la 18:44 Actualizat pe 08.01.2022 la 19:44

1001 de nopți începe sâmbătă, 8 ianuarie, doar la Happy Channel. Drama poate fi urmărită sâmbătă și duminică de la 20.00.

Berguzar Korel și Halit Ergenc stau unul lângă celălalt

1001 de nopți, o dramă cu Berguzar Korel și Halit Ergenc

Getty Images

1001 de nopți începe sâmbătă, 8 ianuarie, doar la Happy Channel. Drama, suspansul și dragostea dintre Bergüzar Korel și Halit Ergenç vor fi dezvăluite telespectatorilor în fiecare săptămână, sâmbătă și duminică de la ora 20.00.

Drama 1001 de nopți îi are ca protagoniști pe Bergüzar Korel și Halit Ergenç în cele mai surprinzătoare roluri. Sehrazat (Bergüzar Korel) este o tânără văduvă, iar afaceristul Onur ( Halit Ergenç ) este un tip dur, care nu se lasă până când nu are ce-și dorește. Cei doi ajung să petreacă o noapte împreună, o noapte care va schimba complet viața lui Sehrazat.

Care este povestea serialului-fenomen 1001 de nopți de la Happy Channel

Sehrazat este o tânără arhitectă care lucrează într-o companie deținută de Onur și Kerem. După moartea soțului, aceasta află că fiul ei de 5 ani are leucemie și încearcă din răsputeri să facă rost de o sumă importantă de bani pentru operația celui mic.

După mai multe căutări fără succes, Sehrazat ajunge în postura de a-i cere șefului ei Onur, banii necesarii pentru transplantul fiului. Acesta este de acord să-și împrumute subalterna cu o singură condiție. Cu toate că Sehrazat se găsește nevoită să accepte o propunere indecentă, nu stă pe gânduri pentru ajutorarea celui mic.

După ce Sehrazat și Onur ajung să petreacă noaptea împreună, totul se schimbă în viața tinerei. O poveste intensă de dragoste cu un trecut greu de acceptat.

Cine sunt actorii care joacă în serialul fenomen 1001 de nopți de la Happy Channel

1001 de nopți este o producție turcească ce îi are în prim-plan pe Sehrazat și Onur, doi oameni din pături sociale total diferite care ajung să se îndrăgostească în urma unei întâmplări care le va schimba complet viețile. Deși petrec o noapte împreună, cei doi vor trebui să păstreze secretul.

Bergüzar Gökçe Korel s-a născut pe 27 august 1982 în Turcia și este fiica actorului Tanju Korel și a celebrei actrițe Hülya Darcan. Absolventă a facultății Mimar Sinan Fine Arts University, departamentul de teatru. Actrița este căsătorită cu colegul ei de platou Halit Ergenç. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului 1001 de nopți.

Şehrazat Evliyaoğlu este o talentată arhitectă care lucrează alături de proprietarii Onur Aksal și Kerem İnceoğlu. Este mămică a unui băiețel de 5 ani care suferă de leucemie și are nevoie urgentă de un transplat. Şehrazat ajunge să petreacă o noapte cu șeful ei, Onur, în schimbul unei sume uriașe de bani ce o vor ajuta pentru operația fiului.

Halit Ergenç s-a născut pe 30 aprilie 1970 în Istanbul, Turcia. A studiat în cadrul facultății İstanbul Technical University, departamentul inginerie navală. Este absolvent al Mimar Sinan Fine Arts University, departamentul operetă și musical. A lucrat de-a lungul timpului ca operator calculator pentru a se întreține.

Onur Aksal este un om de afaceri de succes care este atras în secret de subalterna sa, Şehrazat. Atunci când află că tânăra are nevoie urgentă de o sumă importantă de bani pentru operația fiului său, Onur recurge la un plan cel puțin interesant pentru a reuși să petreacă o noapte alături de Şehrazat.

Tardu Flordun s-a născut pe 25 mai 1972 în Ankara și este fiul actorului Macit Flordun. Este absolvent al facultății Hacettepe University, departamentul de teatu. Ulterior, după terminarea facultății, a ocupat un post în cadrul Kocaeli City Theatre.

Kerem Inceoglu este partener de afaceri cu Onur Aksal, dar și prieten pe alocuri. Atunci când Sehrazat intră în viețile celor doi, amiciția de odinioară ajunge sub semnul întrebării. Kerem va fi întotdeauna îngrijorat pentru Sehrazat, asta după ce observă modul în care Onur se comportă cu ea.

În articolul

1001 de nopți, o dramă cu Bergüzar Korel și Halit Ergenç. Care este povestea serialului-fenomen de la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x