Bergüzar Korel și-a schimbat complet coafura. Cum arată în prezent actrița din “1001 de nopți”

Publicat pe 24.10.2022 la 14:25 Actualizat pe 23.10.2022 la 23:45

Bergüzar Korel din "1001 de nopți" și-a schimbat complet coafura și a postat mai multe imagini pe pagina personală de socializare. Cum arată în prezent actrița din "1001 de nopți".

Bergüzar Korel poartă părul desprins și zâmbește

Bergüzar Korel din “1001 de nopți”

Happy Channel

Bergüzar Korel se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit să-și facă numele cunoscut în lumea întreagă datorită rolului de excepție pe care l-a avut în serialul dramatic “1001 de nopți”. Ulterior a devenit mămică a trei copii și acum împarte momente emoționante cu fanii din mediul online.

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” și-a schimbat complet coafura

Vedeta din “1001 de nopți” a devenit mămică pentru a treia oară în luna noiembrie a anului 2022. A adus pe lume o fetiță și i-a pus numele Leyla, asta după ce înainte a dat naștere a doi băieți pe nume Ali și Han. Recunoscută pentru rolul din “Vatanım Sensin” acolo unde a jucat din nou alături de partenerul său din viața reală Halit Ergenç, acum se preocupă în special cu viața de familie. În ciuda faptului că fotografiile nu le arată chipurile micuților, actrița continuă să-i impresioneze pe fanii din mediul online.

Cu toate că a renunțat pentru o perioadă la rolurile care au făcut-o celebră, Bergüzar Korel nu se dezice de la aparițiile pe internet. Aceasta este imaginea mai multor brand-uri de lux, de la produse pentru copii, la produse de make-up sau chiar haine. În cea mai nouă apariție, vedeta din “1001 de nopți” își prezintă tratamentul pe care l-a folosit pentru păr.

Se poate observa cu ușurință faptul că vedeta și-a schimbat complet coafura. De la un păr ondulat, bogat, aceasta a reușit să-și țină părul mai scurt și drept.

Citește și: Özge Yağız a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat fotografiată astfel. Cum arată

“O să spun pas pentru o perioadă părului creț care m-a însoțit încă din copilărie.”, a transmis vedeta pe pagina personală de Instagram. Aceasta a luat decizia de a folosi cele mai bune produse, aprobate chiar de către Ministrul Sănătății ca fiind cele mai puțin nocive. Aceasta spune că este fericită, asta pentru că nu va mai trebui să-și aranjeze părul creț de fiecare dată.

Bergüzar Korel calcă pe urmele soțului Halit Ergenç

Bergüzar Korel și Halit Ergenç formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Cei doi călătoresc între Istanbul și Londra, locul în care se odihnesc de fiecare dată. Actrița este cea care le arată fanilor momente inedite, atât în țara de origine cât și în Marea Britanie. Cu toate că fotografiile postate îi încântă pe internauți, aceștia vorbesc despre o reîntoarcere a vedetei pe platourile de filmare.

Citește și: Cine este Barış Falay din “Furtună pe Bosfor”. Tot ce vrei să știi despre îndrăgitul actor

Ultima apariție a sa într-un serial a fost între 2016 și 2018, atunci când a jucat în “ Vatanım Sensin”. Cu toate că în 2021 vedeta a optat pentru un proiect digital, ca urmare a recomandărilor doctorilor, aceasta a renunțat înainte de a deveni mămică pentru a treia oară. Cu toate că că cei mai mulți își doresc să o vadă pe aceasta într-un nou rol, surpriza este că Bergüzar Korel va fi momentan imaginea mai multor reclame realizate în mediul online.

De cealaltă parte, Halit Ergenç face parte din proiectul “Nomen”, o poveste în care va câștiga abilitatea de a comunica telepatic cu ajutorul unei invenții. Până atunci, se așteaptă ca și Bergüzar Korel să îi calce pe urmele soțului său.

În articolul

Bergüzar Korel și-a schimbat complet coafura. Cum arată în prezent actrița din “1001 de nopți”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x