Berk Oktay a anunțat care este sexul copilului. Actorul din Micuța rază de soare va deveni tătic pentru prima oară

Publicat pe 10.03.2024 la 21:32 Actualizat pe 08.03.2024 la 17:56

Berk Oktay va deveni tătic în curând și a ținut să dezvăluie fanilor și sexul copilului. Ce a postat actorul în mediul online, alături de soția sa.

actor poartă un palton negru

Berk Oktay va devenit tătic pentru prima oară. Actorul a făcut anunțul în mediul online

Happy Channel

Yıldız Çağrı Atiksoy și Berk Oktay au anunțat sexul copilului. Cei doi urmează să devină părinți pentru prima oară și sunt mai fericiți ca oricând. Veștile bune au fost prezentate pe paginile de socializare ale celor doi, iar fanii i-au susținut prin comentarii și aprecieri.

Berk Oktay din Micuța rază de soare a anunțat sexului copilului

S-au căsătorit în 2022 și în prezent și-au anunțat fanii că urmează să devină părinți pentru prima oară. Faimosul cuplu a specificat care este sexul copilului printr-o mică petrecere organizată în propria casă. Au fost aduse baloane în culorile specifice și totul a fost imortalizat la scurtă vreme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Yıldız Çağrı Atiksoy și Berk Oktay s-au căsătorit în Polonezköy pe 10 septembrie 2022. Cei doi au primit vestea că vor deveni părinți. Îmbrăcați în blugi, cu pulovere albe asortate și cu cel mai bun prieteni care i-a însoțit, îndrăgostiții au dezvăluit că vor deveni părinți de fetiță. Yıldız Çağrı Atiksoy este însărcinată în 3 luni.

Citește și: Berk Oktay va deveni tătic pentru prima oară. Faimoasa Yıldız Çağrı Atiksoy este însărcinată

“Fetița noastră este pe drum. Îți mulțumesc, doamne. Sperăm s-o întâlnim sănătoși și la timp. Am știut încă de la început că dacă o să am o fată, o să fie mulțumită rugăciunilor mamei mele de-a lungul vieții. Apoi Berk a venit. S-a rugat ca acest lucru să se întâmple, s-a rugat pentru amândouă. Eu m-am lăsat pe spate și am știut că totul este acceptat de Dumnezeu. Să sperăm că dorințele și gândurile o să fie cu noi.”, a scris actrița. A fost și Berk Oktay cel care a ținut să lase câteva cuvinte emoționante la adresa partenerei sale, imediat după căsnicie.

“Îți mulțumesc pentru zilele când ai intrat în viața mea, ziua în care ai devenit prietena și companioana mea, asta pentru că m-ai salvat în fiecare secundă. Sper să-mi dau ultima suflare alături de tine.”, a scris acesta.

Reacția lui Berk Oktay atunci când a aflat că va deveni tătic pentru prima oară

Îndrăgostiții au participat în cadrul evenimentului GQ Man of the year Awards, acolo unde au răspuns întrebărilor jurnaliștilor. Și-au exprimat entuziasmul în fața presei.

Citește și: Berk Oktay și Yıldız Çağrı au aniversat un an de căsnicie cu o postare emoționantă în mediul online. Ce a lăsat scris actorul din Micuța rază de soare

“Devin emoțional când aud că voi fi tată de fată. Am plâns și Çağrı m-a calmat. Mereu mi-am dorit să am un copil cu femeia pe care o iubesc în fiecare zi. Când am auzit că o să avem o fetiță, am devenit și mai entuziasmat. Nu o s-o scap din ochi niciodată.”, a punctat actorul, arată ahaber.com.tr. Viitoarea mămică a lăsat și ea câteva cuvinte în fața presei, vorbind despre sentimentul de a deveni mămică pentru prima oară.

“Nu facem discriminare între băieți și fete, să fie sănătos e important, dar mereu ne-am dorit o fetiță. Dumnezeu ne-a oferit ce ne-am dorit. Nu am început încă pregătirile, o să începem în două luni.”, a spus vedeta. La scurtă vreme după ce au aflat de vestea că vor deveni părinți, a fost Berk Oktay cel care a dezvăluit totul.

“Nu știu cum să explic, dar nu mi-am putut reveni pentru câteva zile. Nu ne-am gândit la un nume, vrem să vină sănătos. Așteptăm cu nerăbdare.”, a spus atunci.

În articolul

Berk Oktay a anunțat care este sexul copilului. Actorul din Micuța rază de soare va deveni tătic pentru prima oară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x