Berkay Ateş a devenit cunoscut în rolurile dramatice, dar comedia i se potrivește la fel de bine. Despre ce este vorba

Publicat pe 08.08.2023 la 10:52 Actualizat pe 08.08.2023 la 11:29

Berkay Ateş a devenit cunoscut lumii întregi odată cu rolul său din Legea familiei. Cu toate acestea, nu este pentru prima oară când a fost apreciat la un astfel de nivel.

Berkay Ateș poartă o cămașă albă și un sacou gri și zâmbește

Berkay Ateş a devenit cunoscut în rolurile dramatice, dar comedia i se potrivește la fel de bine

Profimedia Images

Berkay Ateș a studiat la Conservator și este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A jucat un rol de excepție în serialul Legea familiei, devenind astfel cunoscut în lumea întreagă.

Berkay Ateş a devenit cunoscut în rolurile dramatice, dar comedia i se potrivește la fel de bine

Actorul va urma să apară din nou în atenția fanilor cu un rol în serialul Magarsus ce va fi difuzat din 10 august pe una dntre platformele de streaming. Născut în 1987, a ajuns să joace în seriale încă din 2007. Atenția publicului a fost atrasă de rolul Cengiz în serialul Anne ( Mama). În Legea familiei a interpretat personajul Mahsun, fiind printre cele mai de succes producții din țara sa natală. Au urmat Flăcările destinului și Sadakatsiz ( Infidelul).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că recent este asociat cu roluri dramatice în astfel de producții, în timpul anilor de studiu a performat și în comedii. Într-un interviu alături de Merve Dizdar a vorbit despre acest lucru, oferind mai multe detalii.

Citește și: Berkay Ateş revine pe platourile de filmare alături de colegii din Legea Familiei. Ce a declarat actorul

“Ajungeam să am cele mai mari note în rolurile de comedie atunci când eram la școală. Și cum nu am putut să joc așa, am ajuns să am roluri în seriale dramatice. Am jucat în filme, seriale, piese de teatru, îmi amintesc foarte bine. Am fost acceptat la școală datorită rolurilor de comedie. În timpul examenelor, rolurile de comedie erau cele mai apreciate.”, a spus actorul, potrivit seriesturkish.com. A subliniat faptul că este surprins de ideea că a jucat în mare parte roluri în seriale dramatice.

De aceea, fanii din mediul online se întreagă cum va fi această tranziție de la producții dramatice la cele de comedie. Unul dintre cele mai recente proiecte ale sale este Karanlik Gece ( Black Night) sau “Cavalerul negru”. Film scris de Özcan Alper și Murat Uyurkulak.

Detalii despre filmul “Cavalerul negru” cu Berkay Ateș

A avut premiera pe 28 aprilie 2023 și a primit premiul pentru Cel mai bun film în cadrul Golden Orange Nation Film Competition. Berkay Ateș a oferit la momentul respectiv detalii despre ceea ce au însemnat pregătirile și ideea în sine.

Citește și: Cihangir Ceyhan din „Flăcările destinului” a postat o fotografie emoționantă alături de familie. Actorul reușește să îmbine armonios viața personală cu cea profesională

“Au fost difcile pregătirile pentru film, desigur, ca să poți să ai o asemenea povară pe umeri, să descrii un personaj care trăiește cu o vină psihologică, să o trăiești tu însuți. Dacă pierdem credibilitatea momentului, am putea pierde interesul audienței și realitatea poveștii. De aceea am parcurs tot scenariul, scenă cu scenă alături de Murat Uyurkulak și Özcan Alper. Am lucrat la fiecare cuvântul. Fratele Murat a fost cu noi pe platourile de filmare.

Am schimbat și anumte locuri pentru a fi conforme cu realitatea momentului.”, a mărturisit actorul. Primul film al lui Berkay Ateș a fost Blockade în 2015, apoi a urmat Seen și acum Black Night.

“Atunci când vorbim despre un film sau un festival de film, avem impresia că oamenii se vor plictisi pe măsură ce timpul trece și vor să experimenteze altceva. Nu este aceeași situație și cu Black Night. Este un flm în care frecvența este foarte înaltă, există întotdeauna un element de curiozitate, povestea este bună, este foarte bine filmat și foarte bine jucat.”, a punctat actorul.

În articolul

Berkay Ateş a devenit cunoscut în rolurile dramatice, dar comedia i se potrivește la fel de bine. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x