Berkay Ateş revine pe platourile de filmare alături de colegii din Legea Familiei. Ce a declarat actorul

Publicat pe 01.10.2023 la 15:31 Actualizat pe 01.10.2023 la 09:54

Berkay Ateş a făcut parte din distribuția serialului Legea familie și în prezent se bucură de prezența foștilor colegi pe platourile de filmare ale unei noi producții.

Berkay Ateș în cadrul premierei filmului 'Frenzy' la Festivalul de Film de la Veneția. 8 septembrie 2015

Getty Images

Berkay Ateş face parte dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Joacă în prezent în serialul Magarsus alături de Merve Dizdar. Filmările au avut loc în Adana și povestea va ajunge pe micile ecrane pe data de 10 august.

Berkay Ateş revine pe platourile de filmare alături de colegii din Legea Familiei

Actorul turc a specificat faptul că a ținut să filmeze în Adana, locația pe care mulți o îndrăgesc din acest punct de vedere. Berkay Ateș face parte în prezent dintr-o echipă de profesioniști valoroși. Alături de el sunt și alte vedete cu care a jucat în “Legea familiei”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Menderes Samancılar cu care am lucrat în Legea familiei. Am câștigat oameni foarte valoroși în viața mea. Ercan Kesal din Legea familiei, Yunus Ozan Korkut, eu și fratele Menderes care a jucat rolul tatălui meu. O balanță foarte echilibrată în această distribuție de actori. Mă simt foarte norocos.”, a declarat Berkay Ateș, potrivit seriesturkish.com.

Citește și: Cihangir Ceyhan din „Flăcările destinului” a postat o fotografie emoționantă alături de familie. Actorul reușește să îmbine armonios viața personală cu cea profesională

Cât despre Merve Dizdar, aceasta a punctat faptul că cea mai importantă idee în serialul Magarsus este distribuția actorilor, aceștia fiind printre cei mai îndrăgiți.

“Toți sunt aleși corect, suntem uniți într-un loc special.”, a spus vedeta. Aceasta experimentează încă o dată un rol dificil, în pielea personajului Tansu, fiind influențată și de celelalte personaje prezente în poveste.

“Tansu este educată, arogantă și mândră. De fapt, este important să joc ceea ce nu se joacă și să simt cu adevărat asta. De aceea sunt impresionată de ceea ce se întâmplă aici.”, a declarat actrița. Berkay Ateș a făcut parte din distribuția serialului “Infidelul” alături de Cansu Dere în rolul “Aras”. A format un cuplu cu sportiva de origine turcă Simge Aköz și este printre actorii îndrăgiți la momentul actual.

Cine este Berkay Ateș din Legea familiei

Născut pe 19 februarie 1987 în Ardahan. A câștigat premiul pentru “Cel mai promițător actor” în cadrul celei de-a 22-a ediții a Golden Boll Film Festival cu rolul Ahmet în filmul “Bolckade”. După ce a jucat în mai multe piese de teatru a revenit în atenția fanilor pe micile ecrane.

Citește și: Cine este Berkay Ateş, actorul din Flăcările Destinului. Descoperă cum este bărbatul în viața reală

A interpretat rolul Mahsun în serialul Legea familiei, una dintre cele mai îndrăgite producții turcești. De asemenea, a făcut parte din proiectul “Flăcările destinului”. A studiat în cadrul Semaver Kumpanya și teatru la Mimar Sinan Fine Arts University.

A lucrat de asemenea ca asistent la Dot Theater, Semiha Berksoy Opera Foundation și Theater Krek. Printre pisele de teatru se numără Bent, Yirmi Bes, Karabatak și altele. Are peste 600 de mii de prieteni virtuați pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt alături de colegii de platou. De asemenea, este un artist desăvârșit, asta pentru că muzica face parte din viața sa la fel ca și actoria. Are 36 de ani și până în prezent nu se cunoaște altă relație amoroasă a sa. Față de alți colegi care au ținut să-și expună viețile personale în mediul online, Berkay Ateș rămâne dedicat vieții profesionale.

În articolul

Berkay Ateş revine pe platourile de filmare alături de colegii din Legea Familiei. Ce a declarat actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x