Bia Arantes, actrița din „Orfanii unei Națiuni”, despre perioada din izolare și viața personală

Publicat pe 19.10.2020 la 14:37 Actualizat pe 21.10.2020 la 10:18

Frumoasa Bia Arantes este o tânără actriță de origine braziliană. Aceasta este cunoscută de publicul român datorită rolului interpretat în serialul fenomen "Orfanii unei Națiuni", transmis de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 22:00.

TV Happy

Bia Arantes s-a născut pe data de 15 martie 1993, în Piumhi , Minas Gerais. Bia nu a cochetat dintotdeauna cu domeniul actoriei, a experimentat diferite laturi ale artei până a realizat că domeniul cinematografic i se potrivește cel mai bine.

A făcut cunoștință cu lumina reflectoarelor prin intermediul modei, ca mai apoi să încerce puțin și din gustul muzicii. De asemenea, a urmat cursuri de balet timp de 8 ani, dar a fost nevoită să renunțe la această pasiune din cauza unei probleme la genunchi.

Arantes și-a făcut debutul pe micul ecran prin intermediul telenovelei "Cama de Gato", în rolul Mariei Eduard. În anul 2011 o interpretează pe Alexia în serialul "Malhação", devenind vedeta sezonului nouă. Aceasta a participat la primul ei film în anul 2015, „Baby Dragon”, alături de fostul ei iubit Daniel Zumbrisky.

Deși la început de carieră, Bia se mândrește cu un număr impresionant de producții în care a jucat. Rolurile negative i-au adus notorietatea actriței, atitudinea și capacitatea ei de a oferi viață personajelor au captivat publicul. Motiv pentru care actrița interpretează rolul Valeriei, un personaj așa-zis negativ, în serialul fenomen „Orfanii unei Națiuni”.

Serialul "Orfanii unei națiuni" este de LUNI până VINERI pe Happy Channel, de la ora 22:00.

A post shared by Bia Arantes (@biaarantes) on

Într-un interviu pentru Gshow, Bia a oferit câteva detalii despre perioada din izolare și despre viața ei personală. Actrița și-a petrecut o bună parte din pandemie alături de părinții ei, în Minas Gerais. Aceasta susține că și-a schimbat câteva dintre obiceiuri, având în vedere că a s-a obișnuit să locuiască singură, perioada alături de familia ei a venit ca o provocare plăcută, de altfel.

A post shared by Bia Arantes (@biaarantes) on

Singurătatea este de asemenea necesară și este un proces esențial pentru reflecție și am momentele mele de singurătate, dar nu le privesc deloc rău. Îmi place foarte mult abilitatea creativă care apare din singurătate, abilitatea de a te auto analiză care vine cu singurătatea.

A post shared by Bia Arantes (@biaarantes) on

De asemena, artista a vorbit și despre faptul că nu se preocupă foarte multe ori de partea amoroasă a vieții ei, iar acest lucru nu o deranjează. Actrița susține că are alte lucruri pe care trebuie să se focuseze.

Mă ocup bine de burlăcie, îmi place foarte mult să fiu alături de prietenii mei, să pot fi alături de familia mea, să-mi pot urma programele de lucru. Locuiesc singură de când eram tânără, așa că m-am obișnuit să fiu singură.

Citește și: Renato Góes, greu de recunoscut chiar și pentru fane. Cum arată starul din Orfanii unei națiuni în ziua nunții Rodrigo Simas, actorul din „Orfanii unei Națiuni”, a pus pe jar milioane de femei din întreaga lume

În articolul

Bia Arantes, actrița din „Orfanii unei Națiuni”, despre perioada din izolare și viața personală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 02:11
Tânărul actor Emre Bey, Arda din „Ține-mă de mână”, face parte din distribuția unui nou serial turcesc
Happy People • ieri la 01:33
Frumoasa Özge Yağız, „Reyhan din Jurământul”, este protagonista unui nou serial turcesc
Happy People • pe 27.11 la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune