Rodrigo Simas, actorul din „Orfanii unei Națiuni”, a pus pe jar milioane de femei din întreaga lume

Publicat pe 09.10.2020 la 11:52 Actualizat pe 09.10.2020 la 14:06

Rodrigo Simas este un tânăr actor de origine braziliană. Acesta este cunoscut de către publicul român datorită rolului său interpretat în serialul fenomen "Orfanii unei Națiuni", transmis de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 22:00.

TV Happy

Rodrigo Sang Simas s-a născut pe data de 6 ianuarie 1992, în Rio de Janeiro, Brazilia. Rodrigo este fiul artistului Beto Simas și fratele actorilor Bruno Gissoni și Felipe Simas. Cert este că talentul a existat dintotdeauna în familia Simas, motiv pentru care Rodrigo debutează pe micul ecran în anul 2009, conform famousbirthdays.

A post shared by Rodrigo Simas (@simasrodrigo) on

Actorul de televiziune și telenovele și-a câștigat notorietatea națională prin munca și implicare sa în „Malhação”, „Além do Horizonte” și „Fina Estampa”. În anul 2015, Simas primește un important rol în filmul Anjo de Cabelos Longos.

În prezent actorul îl interpretează pe Bruno Monte Castelli, un reporter curios, în serialul fenomen “Orfanii unei Națiuni”. Personajul interpretat de Rodrigo îi sare în ajutor Lailei (Julia Dalavia), având grijă de aceasta când este bolnavă. Bruno se îndrăgostește iremediabil de Laila, astfel formându-se un cerc amoros între Laila, Jamil și Bruno.

Serialul "Orfanii unei națiuni" este de LUNI până VINERI pe Happy Channel, de la ora 22:00.

Frumos peste măsură, șarmant, tânăr și în plină ascensiune, Rodrigo este visul a milioane de femei. Lucru care se poate observa și din numărul mare de fani de pe paginile de socializare și din reacțiile acestora la pozele actorului. „Mereu superb”, „frumos”, „minunat”, „camera te iubește”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Simas le primește zilnic.

A post shared by Rodrigo Simas (@simasrodrigo) on

Un astfel de bărbat are alături și o femeie pe măsură. Actorul Rodrigo Simas și superbul model Agatha Moreira trăiesc o frumoasă poveste de dragoste chiar sub ochii fanilor. Tânărul cuplu postează frecvent pe conturile personale de Instagram tot felul de imagini, din care se poate observa cu ușurință chimia dintre cei doi.

A post shared by Agatha Moreira (@agathaamoreiraa) on

Cât de frumoasă este femeia care i-a furat inima lui Rodrigo?

A post shared by Agatha Moreira (@agathaamoreiraa) on

Serialul "Orfanii unei națiuni" poate fi urmărit și în reluare de LUNI până VINERI, de la ora 15:30!

Citește și: Cine este cu adevărat Alice Wegmann, Dalida din „Orfanii unei Națiuni” Renato Góes, actorul din “Orfanii unei natiuni”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste și în viața reală

În articolul

Rodrigo Simas, actorul din „Orfanii unei Națiuni”, a pus pe jar milioane de femei din întreaga lume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Cuisine • la 15:22
Sushi vegan delicios cu legume
Happy People • la 14:23
Buse Meral, superba actriță din “Ține-mă de mână”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste
Happy People • la 13:11
Mario Cimarro are 49 de ani, dar pare că nu a îmbătrânit nicio secundă. Cum arată acum actorul
Cuisine • ieri la 13:49
2 rețete simple și delicioase ușor de întins pe pâine
Happy People • ieri la 12:40
Au trecut 22 de ani de la premiera "La Usurpadora". Cum arată acum copiii simpatici care au jucat alături de Gabriela Spanic în telenovelă
Happy People • ieri la 11:40
Marlene Favela, protagonista din telenovela "Gata Salvaje", are o fetiță adorabilă. Micuța are 1 an și este deja vedetă pe Instagram