Bárbara Mori i-a fost infidelă unui fost partener. Protagonista din “Rubi” mărturisește că a fost dependentă de alcool

Publicat pe 13.09.2023 la 10:28 Actualizat pe 13.09.2023 la 09:29

Bárbara Mori s-a lăsat descoperită așa cum nu a mai făcut-o până acum. A declarat că i-a fost infidelă unui fost partener.

Bárbara Mori poartă părul lung, desprins și o bluză albastră cu mânecă lungă

Bárbara Mori i-a fost infidelă unuia dintre parteneri.

Getty Images

Bárbara Mori a participat în cadrul podcastului El Rincon de los Errores cu Marimar Vega și Efren Martinez Ortiz. Vedeta a vorbit despre greșelile pe care le-a realizat de-a lungul vieții și a fost mai sinceră ca niciodată.

Bárbara Mori din “Rubi” i-a fost infidelă unui fost partener

Vedeta a publicat un mesaj în mediul online și a dezvăluit care a fost motivul pentru care a ținut să accepte invitația celor doi în cadrul podcastului. Printre alți actori, a fost felicitată și de Sebastian Rulli.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“El rincon de los errores este un spațiul pe care l-au creat cei doi pentru a ne conecta cu ajutorul poveștilor. Să vorbim despre greșelile noastre ne învață mult, ne ajuată și ne permite să ne transformăm. Mi se pare foarte curajos acest spațiu. Este pentru mine o onoare și o plăcere să fac parte din asta și să-mi împărtășesc greșelile. Mulțumesc. Mar, știi cât de iubesc și te admir și îți mulțumesc că ai creat acest spațiu pentru a putea ajuta oamenii. Te iubesc. Și îți mulțumesc Efren pentru că împărtășești cunoștințele tale cu lumea. Te admir și te respect foarte mult! Nu pierdeți niciun episod, sunt bijuterii pentru suflet.”, a scris protagonista din “Rubi” pe contul personal de Instagram.

Citește și: Scandalul dintre Sergio Mayer Mori și Natália Subtil continuă. Tatăl actorului o acuză pe fosta sa noră de “abuz de încredere”

Aceasta a specificat că i-a fost infidelă fostului partener, în timp ce era dependentă de alcool. A ținut să-și readucă aminte greșelile și să lupte cu ele pentru a se schimba.

“Motivul pentru care m-am oprit din băut este pentru că am comis o greșeală foarte gravă. I-am fost infidelă iubitului meu și în acel moment eram foarte supărată pentru că spuneam foarte multe minciuni și am simțit că nu eram eu acea persoană.”, a povestit vedeta, arată univision.com.

De asemenea, și-a readus aminte detaliul fizic pe care nu l-a suportat pe vremea când juca în “Rubi”. Date fiind situațiile din trecut, aceasta s-a văzut nevoită să-și ascundă presupusul defect. La 25 de ani a avut conflicte în ceea ce privește pielea sa, mai precis celulita.

Detaliul fizic pe care Bárbara Mori nu l-a suportat pe pielea sa în timpul filmărilor pentru “Rubi”

Vedeta spune că în prezent, atunci când vede imaginile din “Rubi”, nu-și poate imagina care au fost motivele pentru care s-a îngrijorat de aspectul său fizic.

Citește și: Bárbara Mori i-a lăsat un mesaj emoționant partenerului său, Fernando Rovzar. Artistul și-a sărbătorit ziua de naștere

“Îmi aduc aminte că atunci când am filmat Rubi aveam 25 de ani, acum am 45, a trecut ceva timp. Mă preocupam de celulită, dacă e sau nu și îți jur că aveam conflicte în mintea mea despre celulită.”, a dezvăluit actrița. Recunoaște că și-a pierdut timpul preocupându-se de lucruri care de fapt nu existau, însă din pricina presiunii sociale a avut de suferit.

I-a dezvăluit fostului partener infidelitatea, însă într-un alt moment în care s-a îmbătat. Din acel moment, lucrurile s-a schimbat în viața sa. Cu toate că a avut multe succese profesionale de-a lungul timpului, cel care va rămâne în istorie este “Rubi”. La doar 3 ani, părinții săi au divorțat și a fost nevoită să rămână alături de frații săi, Kintaro și Keny, alături de tatăl său.

În articolul

Bárbara Mori i-a fost infidelă unui fost partener. Protagonista din “Rubi” mărturisește că a fost dependentă de alcool

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x