Bubu, despre personajul său din serialul “O grămadă de caramele” de la Happy Channel: "Povestea lui Micki Goga devine una foarte interesantă"

Publicat pe 28.09.2017 la 14:49 Actualizat pe 20.10.2017 la 14:27

In “O grămadă de caramele”, serialul de la Happy Channel, Bubu este Miky Goga. Fanii îl pot urmări în serialul de la Happy Channel, “O grămadă de caramele” Bubu: “Nu stau o secundă, tot programul meu este foarte bine calculat”

S-a îndrăgostit de muzică de la o vârstă fragedă, însă cu toate astea, Mihai Cernea (Bubu) nu neglijează nici actoria, o altă pasiune pe care o are. În “O grămadă de caramele”, serialul de la Happy Channel, el este Micki Goga, iar în restul timpului, Bubu are agenda încărcată cu spectacole.

Simpaticul băiețel, care la doi ani făcea primul pas spre instrumentul lui muzical preferat, tobele, a ajuns astăzi un artist desăvârșit și continuă să facă ce știe el mai bine. Bubu, care îl interpretează pe Micki Goga în serialul de la Happy Channel, “O grămadă de caramele”, difuzat în fiecare luni și marți de la ora 19.00, lucrează cu numeroși artiști din România, în calitate de toboșar (cântă cu Inna, Alina Eremia, Irina Rimes) și nu numai.

Tot timpul se întamplă să ajung de la concerte la filmări sau de la filmări la concert sau de la repetiții la filmări și invers. Nu stau o secundă, tot programul meu este foarte bine calculat la minute și secunde, astfel fel încât să le pot face pe toate. Am două vacanțe pe an, una iarna, la ski în Austria și una vara, la mare în Grecia. Asta dacă nu cumva mai găsesc timp să mai fug într-un city break, dar doar în timpul săptămânii, pentru că toate weekend-urile mele din an sunt pline cu concerte și sper ca așa să fie tot timpul.:) În puținul timp liber, mă mai ocup și de light design la concertele care au loc la Arenele Romane și nu numai. Colaborez pe această parte de lumini cu artiști români, spre exemplu cu trupa Carla’s Dreams, la ambele spectacole de la Arenele Romane din ultimii doi ani , la Londra pe Arena O2, în Sala Inigo. Am lucrat și cu Delia, pentru un concert de-al ei de la Chișinău, Essence Of Psihedelia. Când am timp, îmi place să lucrez cu artiști pe partea de lumini la concerte, pentru că și acest domeniu mă pasionează de la vârsta de șase ani.”, mărturisește Bubu.

În plus, alături de Cristian Comaroni, el semnează coloana sonoră a producției de la Happy Channel, “O grămadă de caramele”, serial din distribuția căreia face parte și Bubu. “Pe Miky Goga îl regăsim la fel de ocupat ca și în iSerialul <<Când mama nu-i acasă>>, dar de data asta, începe să aibă sentimente puternice pentru unul dintre personaje. Nu vreau să vă spun mai multe, pentru că îmi doresc mult de tot să urmăriți serialul ca să vă dați seama despre ce este vorba. În rest, Miky va trece prin multe situații, unele limită, iar povestea lui devine una foarte interesantă, așa că să nu ratați nici un episod!:)”, spune Bubu despre personajul său, putând fi urmărit în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, în “O grămadă de caramele”, numai la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

În articolul

Bubu, despre personajul său din serialul “O grămadă de caramele” de la Happy Channel: "Povestea lui Micki Goga devine una foarte interesantă"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x