Burak Deniz a devenit popular și în Italia. Care este motivul pentru care a călătorit în același timp cu Can Yaman

Publicat pe 05.05.2022 la 15:18 Actualizat pe 05.05.2022 la 16:12

Burak Deniz a devenit popular și în Italia, acolo unde fanii așteaptă cu nerăbdare producții inedite cu celebrul actor. Care este motivul pentru care a călătorit în același timp cu Can Yaman.

Burak Deniz poartă o cămașă neagră deschisă la gât

Burak Deniz, în cadrul premierei "Le Fate Ignoranti". 8 aprilie 2022

Profimedia Images

Burak Deniz este unul dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia, însă ultimele sale proiecte au reușit să-i creeze un nume important și în Italia, acolo unde se află și Can Yaman la momentul actual. Deși cei doi nu participă în cadrul aceluiași eveniment, iată că amândoi se bucură de succes internațional.

Motivul pentru care Burak Ozcivit a călătorit departe de țara sa natală, a fost pentru a fi alături de colegii lui de platou în cadrul premierei.

Burak Deniz a devenit popular și în Italia, acolo unde se află și Can Yaman la momentul actual

Burak Deniz a participat în cadrul premierei serialului “Cahil Periler”, acolo unde joacă rolul lui “Asaf”. Actorul a mărturisit că totul a decurs conform planului și publicul este încântat de munca pe care atât el cât și colegii săi au depus-o într-un ritm alert. Într-o declarație oferită pentru tv100, conform Seriesturkish.com, Burak Deniz a subliniat că serialul este extre de popular la momentul actual, atât în Italia cât și în Turcia.

Cât despre viața sa personală, vedeta a dezvăluit că totul merge cum nu se poate mai bine în relația cu Didem Soydan. Cei doi au postat prima fotografie împreună după ce și-au anunțat revenirea la sentimente mai nobile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“A fost bine, a fost o noapte plină de eleganță. Să ai numele lui Having Ferzan Özpetek pe un proiect de-al tău este un lucru mare. Faptul că proiectul a fost foarte așteptat nu poate decât să mă bucure. Momentan rezultatele sunt foarte bune.”, a mărturisit Burak Deniz. Primul sezon al serialului a fost filmat în toamna anului 2021, iar cel de-al doilea sezon va avea cu siguranță o continuare, precum a declarat și actorul.

Citește și: Julián Gil a fost diagnosticat cu cancer de piele. Ce a declarat actorul

“E foarte dificil să aduni actorii. E o perioadă în care se filmează, se difuzează, și eu aștept.”, a completat acesta.

Burak Deniz și Didem Soydan s-au împăcat

Deși nu a lăsat niciun comentariu în dreptul fotografiei, Burak Deniz a postat o fotografie alături de Didem Soydan. Astfel, actorul le-a arătat tuturor că relația a reintrat pe un făgaș normal. Peste două mii de comentarii și tot mai multe aprecieri au fost lăsate pe pagina personală de Instagram a vedetei. Cei doi au mai dat încă o șansă relației lor, după ce au anunțat că se concentrează exclusiv pe planurile profesionale.

Burak Deniz și Didem Soydan au luat o pauză în cadrul relației de mai bine de un an. Motivul a fost legat de anumite acțiune pe care faimosul model le-a făcut. Se pare că Didem Soydan a dezmințit zvonurile la scurt timp după acel episod. Cu peste 700 de mii de internauți care îi apreciază fiecare moment unic, atât din viața personală, cât și de pe podium, model de profesie, dar și antreprenor, a reușit să-i cucerească inima celebrul actor.

Citește și: Diletta Leotta, fosta parteneră a lui Can Yaman, apariție de senzație pe rețelele de socializare. Cum s-a afișat jurnalista

Înainte de a se despărți, Burak Deniz și Didem Soydan i-au surprins pe fani cu declarații oficiale legate de relația lor. Cu toate că celebrul actor nu a oferit un răspuns clar în legătură cu planurile de nuntă, zâmbetul afișat pe fața sa a fost mai mult decât evident.

În articolul

Burak Deniz a devenit popular și în Italia. Care este motivul pentru care a călătorit în același timp cu Can Yaman

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x