Julián Gil a fost diagnosticat cu cancer de piele. Ce a declarat actorul

Publicat pe 05.05.2022 la 12:29 Actualizat pe 05.05.2022 la 13:06

Julián Gil a fost diagnosticat cu cancer de piele și a făcut publice mai multe detalii despre această boală cruntă. Ce a declarat actorul în mediul online și cum se simte la momentul actual.

Julián Gil poartă o cămașă albă și un costum negru și zâmbește ușor

Julián Gil, pe covorul roșu în cadrul iHeartRadio Fiesta Latina 2019. 2 noiembrie 2019

Profimedia Images

Julián Gil a fost diagnosticat cu cancer de piele acum mai bine de doi ani și a fost supus unei operații. De atunci, actorul a continuat să meargă la control odată la șase luni. În prezent, doctorii l-au anunțat pe celebrul actorul că trebuie să continuie, asta pentru că i-au fost descoperit anumite porțiuni care ar putea readuce boala.

Are 51 de ani și toată viața înainte, iar rolurile sale din cele mai celebre telenovele îi validează performanțele artistice.

Julián Gil a fost diagnosticat cu cancer de piele

Julián Gil și-a surprins următorii cu un anunț care i-a șocat pe toți. Se pare că actorul a fost diagnosticat cu cancer de piele acum mai bine de doi ani, însă la momentul actual totul pare a decurge în parametrii normali. Acesta și-a făcut publică boala de care suferă, dat fiind faptul că internauții erau curioși ce legătură are cicatricea de pe piept cu viața sa perfectă.

Actorul a declarat că acum aproximativ doi ani și-a descoperit o aluniță care l-a îngrijorat și astfel a decis să meargă mai departe cu investigațiile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mulți dintre voi m-ați întrebat despre cicatrice, vreau să vă spun că acum aproximativ un an m-au diagnosticat cu cancer de piele. Sper ca acest video să vă servească drept exemplu și să nu vă gândiți suntem liberi de boli, indiferent cine suntem. Vă iubesc.”, a declarat Julián Gil pe pagina personală de socializare, conform Univision.com. Cât despre dezvăluirea sa, acesta spune că nu a dorit să relateze ceva atât de personal, însă până la urmă conștientizarea fanilor a reprezentat un pun mai mare de interes.

Citește și: Gizem Arıkan a îmbrăcat un costum elegant și s-a lăsat fotografiată în zăpadă. Cum arată actrița din “Păsări rănite”

“Acum mai bine de un an mi-a apărut o aluniță pe o bucată de piele. Am fost la un dermatolog endocrinolog aici în Mexic și a rezultat că este cancer de piele.”, și-a continuat Julián Gil povestea.

Care este motivul pentru care Julián Gil are cancer de piele

Julián Gil recunoaște că a suferit un șoc atunci când a aflat că suferă de cancer, așa cum mulți pacienți s-au aflat în aceeași situație. Cu toate acestea, operație de extirpare a alunițe a fost un succes, iar acum actorul recunoaște că este într-o stare de sănătate excelentă.

Acesta este nevoit să meargă la control la fiecare șase luni, conform recomandărilor medicilor. Julián Gil este de părere că expunerea excesivă la soare i-a provocat această boală cruntă.

“Voi mă cunoașteți, știți că din Puerto Rico am abuzat de soare. Mereu am vrut să fiu negru, m-am crezut un erou și acum plătesc pentru faptele mele.”, a spus acesta. După declarații oferite, actorul și-a sfătuit fanii să reducă expunerea la soare și să încerce să aibă grijă de sănătatea lor.

Citește și: Ali Yasin Özegemen din „Păsări rănite” a postat o fotografie alături de sora sa. Fanii au reacționat imediat

“Așa că vă recomand să nu stați la soare sau cel puțin să folosiți cremă de protecție și tot ce mai este nevoie. Când vedeți o aluniță care nu exista, vreun semn, ceva care să vă preocupe, mergeț la medic. Nimic nu este mai important decât sănătatea.”, a scris Julián Gil pe contul personal de Facebook. Cât despre viața sa personală, în ciuda zvonurilor legate de infidelitate, Julián Gil își continuă relația cu Valeria Marín.

În articolul

Julián Gil a fost diagnosticat cu cancer de piele. Ce a declarat actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x