Burak Deniz apare pe coperta unei celebre reviste din Turcia. Actorul este de nerecunoscut

Publicat pe 14.04.2024 la 13:30 Actualizat pe 14.04.2024 la 11:12

Burak Deniz surprinde cu apariția pe coperta unei reviste celebre din Turcia. Actorul este de nerecunoscut în cele mai noi cadre realizate de specialiști.

actorul poartă o cămașă neagră și zâmbește

Burak Deniz surprinde cu apariția pe coperta unei reviste din Turcia

Getty Images

Burak Deniz este unul dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia la momentul actual. Ultimul său proiect profesional alături de Hande Erçel a reușit să-i emoționeze pe fani. Cu toate acestea, nu a avut un succes atât de răsunător în țara natală.

Burak Deniz apare pe coperta unei reviste celebre din Turcia

Popular în toată lumea, Burak Deniz a reușit să strângă de-a lungul timpului peste 7 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate de profesioniști. Actorul a pozat pentru coperta unei reviste celebre din țara natală și a oferit un interviu nou.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Actorii sunt ambasadori, ambasadori care spun povești oamenilor. Ei le iau de oriunde, le colectează, le acumulează și apoi le aduc pe scenă și strălucesc foarte clar cu ceea ce prezintă. Burak Deniz este unul dintre ambasadorii care adună entuziasm. Unii dintre aceia care sunt entuziasmați în mod vizibil.”, se arată pe pagina personală de instagram al publicației celebre, L'Officiel Hommes.

Citește și: Hande Erçel și Burak Deniz s-au reîntâlnit după 6 ani într-un proiect profesional. Schimbările care au avut loc

În ceea ce-l privește pe Burak Deniz, acesta a menționat că “scopul meu este să ofer viață cuiva, să-l fac vizibil”. A primit mii de comentarii și aprecieri pe internet, dar nu este de mirare având în vedere care este notorietatea sa. Dilan Çiçek Deniz este cea care a lăsat printre primele comentarii, iar apoi au urmat și ceilalți foarte rapid din urmă.

“Îi vrem pe Hande și Burak”, “Asta este foarte frumos”, “Această frumusețe, această carismă”, “Burak Deniz este cel mai frumos actor din lume”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Născut pe 17 februarie 1991, a avut de-a lungul timpului colege de platou foarte îndrăgite de public. Printre acestea se numără Dilan Çiçek Deniz în 2020 pentru serialul Yarım Kalan Aşklar, Alina Boz în Marașli din 2021 sau Serenay Sarıkaya în serialul Shahmaran din 2023.

Burak Deniz a fost achitat în cazul de asalt împotriva actriței Nilperi Şahinkaya

În cadrul festivalului Adana Film Festival ce a avut loc în anul 2023 au fost aduse acuzații împotriva actorului Burak Deniz. Acestea au fost făcute de actrița Nilperi Şahinkaya și partenerul acestuia. Se pare că protagonistul din Șhahmaran i-ar fi hărțuit și ar fi cauzat probleme.

Citește și: Özcan Deniz și Fahriye Evcen au format un cuplu. Vezi care au mai fost vedetele care s-au îndrăgostit de celebrul actor din Ziua în care mi s-a scris destinul

Cei doi au menționat că ar fi fost bătuți de către actorul turc. În prezent, Burak Deniz a fost absolvit de orice vină. Prima audiere în acest caz va avea loc în Adana pe 16 aprilie, arată cumhuriyet.com.tr. Până în prezent, actorul din Bambașka Biri a rămas discret în ceea ce privește această problemă. Ca de fiecare dată și viața sa personală este ținută departe de ochii celor curioși. S-a zvonit că ar forma un cuplu cu Dilan Çiçek Deniz, dat fiind faptul că cei doi au călătorit împreună. Ulteripr au dezvăluit că sunt doar buni prieteni și că nimic de genul acesta nu îi caracterizează.

Burak Deniz a câștigat premiul GQ Men of the Year în 2017 și de atunci a continuat cu proiectele profesionale pentru a-și demonstra talentul.

În articolul

Burak Deniz apare pe coperta unei celebre reviste din Turcia. Actorul este de nerecunoscut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x