Burak Deniz are o nouă parteneră în viața personală. Cine este Bestemsu Özdemir, actrița care i-a furat inima

Publicat pe 17.01.2024 la 10:43 Actualizat pe 17.01.2024 la 11:41

Burak Deniz și Bestemsu Özdemir formează unul dintre cele mai recente cupluri din lumea telenovelelor turcești. Află detalii despre relația lor.

actor poartă un sacou deschis la culoare, actriță poartă o rochie albă

Burak Deniz și Bestemsu Özdemir formează un cuplu

Getty Images

Cu toate că Burak Deniz a apărut recent în fața fanilor cu cele mai inedite proiecte profesionale, viața personală nu i-a fost uitată. Se pare că acesta formează un cuplu cu actrița Bestemsu Özdemir, fiind surprinși de căter jurnaliști într-o vacanță romantică.

Burak Deniz are o nouă parteneră în viața personală

Au fost surprinși împreună în repetate rânduri, având la activ mai mult scene romantice pe parcursul serilor din Italia sau Bodrum Türkbükü. Cea care a rupt prima tăcerea a fost Bestemsu Özdemir. În declarațiile sale a menționat următoarele:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu vorbesc despre viața mea personală. Atunci când o să mă vedeți ținându-mă de mână cu cineva, aia va fi relația. Sper că o să mă vedeți într-o zi și aceste întrebări o să se termine.”, a spus vedeta. La scurtă vreme, îndrăgostiții au fost din nou surprinși într-o escapdaă în Sapanca, Turcia. Chiar dacă Bestemsu Özdemir a negat o posibilă relație cu Burak Deniz, imaginile sunt grăitoare.

Citește și: Burak Deniz și Serenay Sarikaya au demonstrat că își merită poziția în topurile preferințelor cu serialul Șahmaran. Despre ce este vorba

Cu toate că actorul a reușit să-și demonstreze talentul în cele mai recente producții, partenera sa nu a mai apărut pe micile ecrane de o bună perioadă de timp. Într-unul dintre interviurile sale, a negat că ar forma un cuplu cu Bestemsu Özdemir.

“Dacă va fi o schimbare majoră în viața mea, veți afla. Eu petrec timp cu mulți dintre prietenii mei la toate evenimentele. Petrec timp și cu Bestemsu.”, a spus acesta. În ceea ce o privește pe actriță, a menționat că nu i-ar plăcea să divulge chiar tot ceea ce se întâmplă în viața sa personală fiindcă se teme de ceea ce s-ar putea întâmpla.

Bestemsu Özdemir s-a născut pe 20 aprilie 1992 în Istanbul și este cunoscută pentru rolul din serialul Meryem din 2017 – 2018 cu Ayca Aysin Turan în rol principal. A urmat Ege'nin Hamsisi în 2018, acolo unde a interpretat rolul Zeynep Gerginoglu timp de 23 de episoade. A jucat și în filmul Operation Fortune: Ruse de Guerre în 2023, alături de mari actori de la Hollywood, printre care Jason Statham și Aubrey Plaza.

Burak Deniz își recunoaște calitățile fizice în fața jurnaliștilor

2023 a fost un an plin de punct de vedere profesional pentru Burak Deniz. A călătorit în India pentru prima oară, a primit premii importante și a încheiat proiecte de succes. De asemenea, și-a recunoscut într-unul dintre interviu calitățile fizice.

Citește și: Finalul seriei Bambașka Biri – O altă persoană i-a adus o nedreptate lui Burak Deniz. Ce spun publicațiile din Turcia

“Nu vorbesc într-un mod arogant, dar și înainte de a deveni actor eram un bărbat foarte arătos. Oamenii erau atrași de mine și înainte. Ceea ce s-a schimbat este că acum oamenii mă complimentează într-un mod mult mai deschis. Sunt flatat și e bine că oamenii mă consideră atractiv.”, a spus acesta. Menționează că este important ca actor să poți fi expus în varii culturi și audiențe, la fel ca și în cazul sentimentelor oamenilor. A călătorit pentru prima oară în India, însă din cauza proiectelor profesionale în desfășurare a fost nevoit să stea doar două zile. I-a luat apărarea colegei Hande Ercel atunci când a fost criticată pentru jocul său actoricesc în cel mai recent proiect profesional.

În articolul

Burak Deniz are o nouă parteneră în viața personală. Cine este Bestemsu Özdemir, actrița care i-a furat inima

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x