Burak Deniz este catalogat drept unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume. Ce spune actorul în cel mai recent interviu

Publicat pe 17.03.2024 la 14:00 Actualizat pe 17.03.2024 la 08:48

Faimosul actor a vorbit despre India și a răspuns la catalogarea drept “unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume”. A menționat că se simte flatat.

Burak Deniz poartă o cămașă neagră deschisă la gât

Burak Deniz este catalogat drept unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume

Profimedia Images

Burak Deniz a vizitat pentru prima oară India în cadrul FICCI Frames 2023. A îmbrăcat o ținută albă și s-a lăsat fotografiat cu toți cei care au dorit să aibă amintirea faptului că l-au întâlnit pentru prima oară în viață. Și-a exprimat părerea despre cel mai bun actor de acolo și s-a arătat emoționat.

Burak Deniz este catalogat drept unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume

Actorul de origine turcă se numără printre cei mai îndrăgiți, fiind recunoscut pentru rolurile sale în seriale celebre. Cel mai recent proiect profesional al său este difuzat pe una dintre platformele de streaming.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Îmi place Aamir Khan pentru că nu este doar un actor. Este implicat în probleme socio-politice și sociale. Este important ca un actor să-și exprime părerea în aceste circumstanțe.”, a declarat Burak Deniz pentru timesofindia.indiatimes.com. Cunoscut pentru rolurile sale în 'Ask Laftan Anlamaz, Shahmaran și The Ignorant Angels’, s-a arătat mai mult decât mulțumit să ofere un interviu jurnaliștilor din India. Se spune că este unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume, iar el însuși recunoaște că era “arătos” chiar înainte de a deveni o celebritate.

Citește și: Lucruri pe care nu le știai despre Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Află detalii despre îndrăgitul actor

“Nu vorbesc într-o formă de mândrie, dar eram arătos chiar înainte de a deveni actor. Oamenii erau atrași și înainte de mine. Ceea ce s-a schimbat este faptul că acum toți îmi fac complimente într-o manieră mult mai deschisă. Este flatant să știu că lumea mă găsește atrăgător.”, a mărturisit Burak Deniz. Recunoaște că platformele de streaming reușesc să-i aducă pe oameni mai aproape, indiferent de locul în care se află în această lume.

“A fost plăcut să comunic cu fanii de aici. Platformele de streaming a adus lumea mai aproape. A avut loc o schimbare. Barierele limbilor lumii sunt diminuate. Oamenii văd acum filme coreene, indiene, turcești, peste tot. Este frumos să fii expus la o cultură atât de vastă.”, a transmis actorul.

Burak Deniz revine în sezonul 2 din Shahmaran

Shahmaran, o poveste captivantă cu un aer mistic, a reușit să-i încânte pe fani încă de la primele episoade. Regizat de Umur Turagay și scris de Pinar Bulut, seialul ne duce în lumea frumoasei Sahsu, o profesoară care intră într-o călătorie inedită după ce oferă o lecție în Adana.

Primul sezon al serialului a avut premiera pe 20 ianuarie 2023 și deja a avut un impact masiv asupra fanilor. Aduce un mix de romantism și mistic. Astfel că cei mai mulți care au privit povestea s-au întrebat la scurtă vreme dacă va exista o continuare a ei.

A ajuns în top 10 în mai multe țări. Burak Deniz s-a născut pe 17 februarie 1991 și a câștigat premiul oferit de cei de la GQ pentru “Bărbatul anului” în 2017. A jucat alături de actrițe cunoscute precum Alina Boz sau Hande Erçel. În prezent nu este implicat în nicio relație sentimentală cu toate că de-a lungul timpului a avut partenere cunoscute în lumea celebrităților. Este actor și model, având 7 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Burak Deniz este catalogat drept unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume. Ce spune actorul în cel mai recent interviu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x