Burak Deniz și Didem Soydan s-au împăcat. Ce imagine a postat celebrul actor în mediul online

Publicat pe 02.07.2022 la 21:00 Actualizat pe 01.07.2022 la 16:37

Burak Deniz și Didem Soydan s-au împăcat și au postat o imagine emoționantă în mediul online. Cum a fost primit cuplul de către public.

Burak Deniz poartă o cămașă neagră și zâmbește, iar Didem Soydan poartă o rochie de gală și are părul prins în coc

Burak Deniz și Didem Soydan

Profimedia Images

După o lungă perioadă de timp în care Burak Deniz a declarat că se focusează exclusiv pe realizarea planurilor profesionale, iată că nouă imagine postată în mediul online i-a luat prin surprindere pe internauți. Actorul a fost văzut alături de fosta sa parteneră Didem Soydan, celebrul model de care s-a despărțit la un moment dat.

Burak Deniz și Didem Soydan au mai dat o șansă relației lor și acum au început să-și arate dragostea ce și-o poartă în mediul online.

Burak Deniz și Didem Soydan s-au împăcat

Deși nu a lăsat niciun comentariu specific în dreptul fotografiei, Burak Deniz le-a arătat tuturor că relația cu Didem Soydan a reintrat pe un făgaș normal. Peste 2 mii de comentarii și tot mai multe aprecieri au fost lăsate pe pagina personală de Instagram a vedetei. Cei doi au mai dat încă o șansă relației lor, iar acum cei care îi îndrăgesc așteaptă o nouă etapă a sentimentelor lor.

Burak Deniz și Didem Soydan au luat o pauză acum mai bine de un an, iar motivul a fost legat de anumite acțiune pe care faimosul model le-a făcut. Se pare că Didem Soydan a dezmințit zvonurile la scurt timp după acele momente.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Au apărut știri legate de separarea noastră, se pare că oamenii cred că din cauza mea s-a întâmplat. Sunt numai minciuni, nu suntem oameni limitați, nu vorbim despre viața noastră privată cu toată lumea.”, a mărturisit la momentul respectiv Didem Soydan.

Citește și: Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o ținută lejeră și s-a lăsat fotografiată astfel. Actrița din “Moștenirea” și-a surprins fanii

Burak Deniz se numără printre cei mai apreciați actori ai momentului cu peste 4 milioane de fani pe contul personal de Instagram. De asemenea, Didem Soydan are peste 700 de mii de internauți care îi apreciază fiecare moment unic, atât din viața personală, cât și de pe podium. Model de profesie, dar și antreprenor, a reușit să-i cucerească inima celebrul actor.

Burak Deniz și Didem Soydan, planuri serioase de viitor

Înainte de a se despărți pentru prima oară, Burak Deniz și Didem Soydan și-au surprins fanii cu declarații oficiale în legătură cu relația lor. Cu toate că celebrul actor nu a oferit un răspuns clar în legătură cu planurile de nuntă, zâmbetul afișat pe fața sa a fost mai mult decât revelator.

“Totul merge bine, suntem pe aceeași lungime de undă.”, spunea Burak Deniz acum ceva timp. În ceea ce o privește pe frumoasa Didem Soydan, aceasta a fost pusă la încercare de către jurnaliști care au fost curioși să afle dacă ar ieși la cină cu Tom Hardy.

“Trebuie să vă spun ceva. Acum sunt îndrăgostită și nu am ochi pentru altcineva.”, a spus Didem Soydan. Despărțirea lor la momentul respectiv a fos pus pe seama geloziei frumoasei vedete. Aceasta știa că partenerul ei împarte scena cu Alina Boz.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz din “Flăcările destinului”, fotografie emoționantă alături de un grup de copii. Imaginea care i-a surprins pe internauți

“Nu vorbesc despre viața mea privată, voi mă știți. Nu veți putea scoate niciun cuvânt de la mine.”, a declarat vedeta. În ceea ce privește proiecte sale profesionale, Burak Deniz continuă să-și construiască un nume în țările din Europa, astfel că popularitatea sa crește pe zi ce trece. “Actorii turci atrag întotdeuana atenția.”, a declarat Burak Deniz.

În articolul

Burak Deniz și Didem Soydan s-au împăcat. Ce imagine a postat celebrul actor în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x