Burak Özçivit a împărtășit momente emoționante alături de fiul Karan. Cum se înțeleg cei doi

Publicat pe 25.06.2022 la 21:03 Actualizat pe 25.06.2022 la 18:13

Burak Özçivit a împărtășit momente emoționante alături de fiul Karan. Cum se înțeleg cei doi și care a fost motivul pentru care fanii le-au lăsat milioane de aprecieri.

Burak Özçivit poartă un costum negru, cămașă albă și papion

Burak Özçivit, în cadrul MIPCOM 2019. 14 oct.

Profimedia Images

După o lungă absență din mediul online, Burak Özçivit a împărtășit momente emoționante alături de fiul Karan și i-a făcut pe internauți să aprecieze fiecare clipă. După ce a jucat în serialul “Kuruluş Osman” de-a lungul a trei sezoane, actorul și-a oferit și câteva momente importante alături de familie.

Burak Özçivit și Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai iubite cupluri la momentul actual, iar relația lor continuă într-o notă romantică, în ciuda faptului că au devenit părinți acum ceva vreme.

Burak Özçivit a împărtășit momente emoționante alături de fiul Karan

De cele mai multe ori, Fahriye Evcen este cea care împărtășește cu internauții momente inedite din cadrul familiei, însă de această dată a fost Burak Özçivit cel care le-a arătat tuturor cum petrece timp de calitate alături de micuțul Karan.

Cu toate că sunt discreți în ceea ce privește relația lor, Burak Özçivit și Fahriye Evcen continuă să rămână pe prima pagină a ziarelor atunci când lipsa lor din mediul online este sesizată. Așa s-a întâmplat la sfârșitul anului trecut, atunci când faimoasa vedetă a fost nevoită să le demonstreze tuturor că familia sa continuă să fie pe primul loc în cadrul planurilor sale personale. Îmbrăcați în ținute lejere și profitând de clipele petrecute împreună, așa apar Burak Özçivit și Karan în cel mai nou videoclip de pe rețelele sociale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Drama noastră de a ne concentra miercuri seara. Nu înțeleg ce spune.”, a scris Burak Özçivit în dreptul postării sale. Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că actorul este unul dintre cei mai urmăriți bărbați din Turcia, cu peste 20 de milioane de fani doar pe contul personal de Instagram.

Citește și: Claudia Álvarez și Grettell Valdez, momente emoționante împreună. Cum au petrecut cele două alături de copii

Burak Özçivit i-a arătat fiului său unul dintre rolurile sale celebre, însă micuțul Karan și-a arătat sinceritatea și a mărturisit că nu înțelege prea multe lucruri din producția vizionată. “Cât de drăguț este, va fi cântăreț când va fi mare”, „Cât de frumos”, “Nu pot să respir de râs, prea amuzant”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Burak Özçivit și Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai iubite cupluri

În ciuda faptului că Burak Özçivit și Fahriye Evcen sunt discreți în ceea ce privește viața lor personală, iată că nu de puține ori frumoasa actriță a demonstrat că fericirea este încă la ea acasă. În preajma sărbătorilor de iarnă din 2021, îndrăgostiții au călătorit în Germania alături de fiul Karan.

Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare în 2013, însă au decis să-și unească destinele în 2017. Ulterior, cei doi au devenit părinți pentru prima oară. Cu toate că Burak Özçivit este apreciat de femeile de pretutindeni, iată că acum Karan este personajul principal, cel care fură inimile tuturor.

Citește și: Özge Özpirinççi a apărut într-o nouă ipostază după ce a devenit mămică. Cum arată acum acrița

Deși toată lumea cunoaște detalii despre Burak Özçivit, puțin știu că acesta are și o soră cu care se mândrește. Burçun Özçivit este cea care i-a fost întotdeauna la bine și la greu celebrului actor și a reușit de-a lungul timpului să îi ofere sprijinul necesar atunci când a avut nevoie. Astfel, Burak Özçivit a dovedit că este o persoană care apreciază legăturile familiale și este gata oricând să fie la nevoie alături de cei dragi.

În articolul

Burak Özçivit a împărtășit momente emoționante alături de fiul Karan. Cum se înțeleg cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x