Burak Özçivit le arată fanilor cum se desfășoară o ședință foto profesională. Totul din spatele camerelor

Publicat pe 14.10.2022 la 09:57 Actualizat pe 14.10.2022 la 10:43

Burak Özçivit își ține fanii la curent cu cele mai noi proiecte profesionale. Actorul a dezvăluit recent cum se desfășoară o ședință foto profesională din spatele camerelor. Ce a reușit să atragă atenția.

Burak Ozcivit poartă o cămașă albă și are un sacou negru și papion

Burak Özçivit în Atena. 13 octombrie 2016

Profimedia Images

Burak Özçivit se numără fără doar și poate printre cele mai discutate nume din Turcia la momentul actual. Actorul se bucură de succes pe plan profesional și continuă să-și construiască o familie frumoasă alături de faimoasa Fahriye Evcen. Cei doi vor deveni părinți pentru a doua oară și fericirea lor este ușor de observat în mediul online.

Burak Özçivit le arată fanilor cum se desfășoară o ședință foto profesională

Are peste 22 de milioane de fani pe contul personal de instagram, acolo unde până în prezent a postat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai multe dintre acestea îi arată munca depusă pe platourile de filmare, dar și în cadrul ședințelor foto profesionale. Cea mai recentă ipostază însă, îl aduce în atenția internauților într-o altă modalitate. Dacă până în prezent puteam vedea doar rezultatul final al muncii sale, acum actorul din Turcia a lăsat descoperită și truda din spatele camerelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sute de comentarii și mii de aprecieri au venit ulterior pe pagina sa de socializare. Nu este prima oară când acesta este aplaudat pentru efortul său. Alături de Fahriye Evcen formează un cuplu unit încă din 2017, atunci când s-au căsătorit. Relația lor s-a dezvoltat și au devenit părinți pentru prima oară atunci când a venit pe lume fiul lor Karan.

Citește și: Fahriye Evcen Özçivit este însărcinată pentru a doua oară. Care este ultima fotografie postată de vedetă în mediul online

Anunțul că vedeta este însărcinată pentru a doua oară a venit ca o bucurie pentru fani, iar vestea a ajuns foarte rapid la urechea acestora. Chiar fericiții părinți au rămas uimiți de faptul că presa a reușit să afle despre eveniment la scurt timp după ce ei s-au informat chiar de la medic. În continuare, actorul de origine turcă își continuă planurile profesionale și fanii au rămas uimiți de jocul său impecabil pe platourile de filmare. Cât despre fotografiile realizate de profesioniști, acestea sunt fără doar și poate dovada că frumusețea actorului nu este pusă la îndoială.

“Burak, ce ne încălzește inimile pe timp de iarnă”, “Cool, amuzant, diferit”, “Ești un bărbat perfect”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de cei care îl îndrăgesc.

Burak Özçivit și Fahriye Evcen spulberă zvonurile legate de separare

Burak Özçivit și Fahriye Evcen s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Çalıkuşu” în 2013, iar în 2017 s-au căsătorit. În 2019 au devenit părinți pentru prima oară, iar acum frumoasa vedetă este însărcinată în luna a 5a cu cel de-al doilea copil. Cu toate că de-a lungul timpului au existat multe zvonuri legate de separare, îndrăgostiții le-au dezmințit de fiecare dată.

Citește și: Burak Özçivit și Fahriye Evcen apar într-o fotografie de cuplu așa cum nimeni nu i-a văzut până acum. Ce au observat fanii

Fahriye Evcen s-a născut în 1986 în Germania și are trei surori mai mari. Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia și a reușit să-și construiască o carieră de invidiat atât datorită talentului cât și aspectului fizic. Cât despre Burak Özçivit, acesta s-a născut în 1984 în Istanbul și are o soră mai mică. În serialul “Çalıkuşu” a jucat și Hande Ercel, protagonista din “Dragostea plutește în aer”. Burak Özçivit a fost pe rând model și actor, iar acum se bucură de succes în cadrul celor două cariere pe care le practică în fața fanilor săi.

În articolul

Burak Özçivit le arată fanilor cum se desfășoară o ședință foto profesională. Totul din spatele camerelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x