Demet Evgar, actrița din Flăcările Destinului, a publicat poză cu mânuța copilașului ei. Ce mesaj emotionant i-a transmis fetiței sale

Publicat pe 03.06.2023 la 20:06 Actualizat pe 03.06.2023 la 16:40

Demet Evgar, celebra actriță din “Flăcările Destinului” a devenit mamă pentru prima dată. Acesta a adus pe lume primul său copilaș în urmă cu puțin timp și a publicat deja prima poză cu mânuța lui. Ce mesaj înduioșător a postat.

Demet Evgar în "Flăcările Destinului"

TV Happy

Demet Evgar a devenit mămic unei fetițe minunate. De-a lungul sarcinii, vedeta a postat evoluția sa și i-a ținut la curent pe fani. Cel mai important moment din viața sa nu a fost lipsit de marele anunț, care a fost însoțit de o fotografie și un mesaj care a emoționat pe toată lumea.

Ce poză a publicat Demet Evgar cu fetița sa și ce mesaj i-a transmis public

Demet Evgar a transmis un mesaj emoționant și totodată trist. În scrisoarea dedicată fiicei sale, actrița a pus accentul pe inegalitatea de gen care există acum în societate și felul în care femeile sunt tratate în lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Dragă fiică,

Înainte să te naști, când erai mică în burta mea, strigam împreună cu tine: „Să fie lumea egală pentru femei”. În viitor, îți doresc să trăiești într-o lume mai egalitară decât cea în care trăiesc și încerc de mulți ani să-mi realizez această dorință. Când m-am deschis și am început să-mi spun cuvântul, ambele mâini ale mele te țineau.

A fost pentru că mi-am dorit ca în viitor lumea să fie mai bună pentru femei și fete. Datorită ție, cuvintele mele sunt mai clare acum și vocea mea este mai puternică. Am o responsabilitate față de tine ca mamă.

Nu ți-am mobilat camera roz, nu ți-am cumpărat costume roz, păpuși pentru că ești fată. Poate că ai prefera culoarea numelui tău, tonurile vaste ale oceanului, sutele de nuanțe ale cerului albastru profund, în locul culorii roz. Poate că vei fi mai interesată de mașini sau electronice decât de a te juca cu păpuși. De asemenea, poate ți-ar plăcea să faci balet sau să joci fotbal. Eu și tatăl tău vom fi alături de tine indiferent de alegerile pe care le faci.Atâta timp cât dorințele și preferințele tale sunt izvorâte din interiorul tău și vin din inima ta.

În timp ce îți ofer această libertate, sper să te poți exprima în cel mai bun mod, fără nicio presiune de-a lungul vieții. Lasă culoarea pe care o preferi, hainele pe care le porți, școala pe care o alegi, jocul pe care îl joci să îți determine propria voință, nu stereotipurile societății. Din păcate, există bine și rău în lumea în care vii. Lupta între oameni continuă.

Mama ta este și ea o parte a acestei lupte. Lumea în care te-ai născut tu astăzi aduce mai multă egalitate decât lumea în care m-am născut eu. De atunci, drepturile noastre câștigate, cu greu, sunt mai multe, dar nu suficiente.

Dorința mea este ca tu să poți crește cu o înțelegere egalitară în micuța noastră familie, unde s-au pus bazele educației. Draga mea fiică, astăzi este 11 octombrie, Ziua Internațională a Copilului. Ești în brațele mele acum. Mă privești cu ochii tăi strălucitori. Apoi râzi de parcă lumea îți râde și ea. Fie ca dreptatea să fie de partea ta. Fie ca adevărul să îți dea putere. Mama ta”, a scris Demet Evgar.

Citește și: Demet Evgar din “Flăcările destinului” surprinde cu noi fotografii în mediul online. Vedeta a devenit mămică pentru prima oară

În articolul

Demet Evgar, actrița din Flăcările Destinului, a publicat poză cu mânuța copilașului ei. Ce mesaj emotionant i-a transmis fetiței sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x