Burak Yamantürk, soțul actriței Özge Özpirinççi, implicat în noi proiecte profesionale. Despre ce este vorba

Publicat pe 10.11.2022 la 12:00 Actualizat pe 10.11.2022 la 09:32

Burak Yamantürk, soțul actriței Özge Özpirinççi, implicat în noi proiecte profesionale. Vedeta revine pe platourile de filmare după o lungă absență. Despre ce este vorba.

Burak Yamantürk stă alături de Özge Özpirinççi și amândoi sunt îmbrăcați în negru

Burak Yamantürk și Özge Özpirinççi, în cadrul Eurohoops' Final Four. 18 mai 2017

Getty Images

Burak Yamantürk revine pe platourile de filmare și este implicat la momentul actual în două proiecte profesional. La fel ca și Özge Özpirinççi, acesta este un actor renumit în Turcia, țară care în ultima vreme a oferit tot mai multe nume importante în cinematografie.

Atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, totul pare să meargă la fel de bine pentru celebrul actor Burak Yamantürk. De curând a devenit tătic pentru prima oară, iar întoarcerea sa pe platourile de filmare vine ca o bucurie pentru cei care îl apreciază.

Burak Yamantürk, soțul actriței Özge Özpirinççi, implicat în noi proiecte profesionale

Burak Yamantürk se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. Faptul că este soțul faimoasei Özge Özpirinççi face ca popularitatea sa să crească mult mai mult. Cunosc pentru rolul său din Elbet Bir Gün, vedeta revine în atenția publicului cu două noi producții importante. Serialul „Aslında Özgürsün”, acolo unde Burak Yamantürk joacă alături de Deniz Çakır și Bade İşil, poate fi urmărit de acum pe unul dintre posturile naționale din Turcia.

Povestea are la bază întâmplării din cartea jurnalistei și scriitoarei Duygu Asena, acolo unde se vorbește despre drepturile femeilor și încălcarea acestora. Serialul începe cu o scenă intrigată ce îi ține pe telespectatori cu sufletul la gură încă de la început.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe data de 13 mai, Burak Yamantürk va putea fi văzut pe marile ecrane în filmul “ Allah Yazdıysa Bozsun”, acolo unde împarte rolul de protagonist alături de Gonca Vuslateri. Cei doi sunt așteptați în această formă de către fanii din Turcia. Produsă de Ferit Turan, povestea a fost scrisă de Gökçe Tezdoğan și Gökhan Yıldız. Printre actori se numără și Öznur Serçeler, Pelin Öztekin, Emre Dinler, Merve Sarıtaş, Emre Bulut, Walison Fonseca, Nurseli İdiz, Köksal Engür.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz, schimbare de look. Actrița din “Flăcările Destinului” este de nerecunoscut

O comedie romantică ce spune povestea unei femei care are un vis ciudat. Aceasta se gândește cum prietena ei cea mai bună se căsătorește. De aici și până la întâmplări amuzante ca urmare a acestui vis, telespectatorii se vor lăsa duși de val.

Cine este Burak Yamantürk, soțul actriței Özge Özpirinççi

Burak Yamantürk s-a născut pe 23 decembrie 1983 în Turcia și este de asemenea un actor celebru în țara de origine. Împreună cu frumoasa actriță din ‘Femeie în înfruntarea destinului’ a devenit părinte pentru prima oară și le-a dezvăluit fanilor numele pe care l-au ales împreună pentru micuță. Cariera lui Burak Yamantürk ar fi putut avea o cu totul altă traiectorie, însă de la statutul de inginer, acesta a trecut la o latură artistică.

Burak Yamantürk și Özge Özpirinççi s-au căsătorit imediat după ce actrița a descoperit că este însărcinată, iar în cadrul evenimentul au participat doar 20 de persoane, prieteni și oameni din familie. Cu toate că evenimentul era planificat într-o altă dată, vestea că cei doi vor deveni părinți le-a dat planurile peste cap.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan își impresionează fanii cu apariții tot mai dese în mediul online. Cum s-a afișat actorul

În anul 2014, după o lungă perioadă în care și-au ascuns relația, cei doi au dezvăluit că formează un cuplu. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Tatar Ramazan”.

În articolul

Burak Yamantürk, soțul actriței Özge Özpirinççi, implicat în noi proiecte profesionale. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x