Buse Meral confirmă relația cu Aras Bulut Iynemli din Legea familiei. Actorul a format un cuplu cu Bige Önal

Publicat pe 02.05.2024 la 11:31 Actualizat pe 02.05.2024 la 12:20

După o perioadă de speculații, actrița Buse Meral confirmă relația de iubire cu Aras Bulut Iynemli. Cei doi formează în prezent un cuplu.

actori in diferite ipostaze

Buse Meral confirmă relația cu Aras Bulut Iynemli din Legea familiei

Instagram

Actrița Buse Meral a fost cea care a oferit informații importante despre relația cu Aras Bulut Iynemli. Cei doi formează un cuplu, însă până în prezent niciunul nu a vorbit despre acest subiect.

Buse Meral confirmă relația cu Aras Bulut Iynemli din Legea familiei

Joacă în filmul Cadi alături de Furkan Andic. Buse Meral a răspuns întrebărilor jurnaliștilor, însă a ezitat să spună câteva cuvinte despre actualul său partener. Atunci când vedeta s-a arătat emoționată, au existat doar câteva mici indicii despre ceea ce se petrece în viața sa personală în prezent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Viața mea merge foarte bine. Nu sunt interesată de aceste întrebări. Sunt într-o perioadă fercită.”, a spus vedeta, arată halktv.com.tr. Actorul a format un cuplu timp de 7 ani cu Bige Önal, însă finalul lor nu a fost unul așteptat. Buse Meral și Aras Bulut Iynemli sunt prieteni virtuali pe rețelele sociale. Cu toate că nu a oferit detalii despre ceea ce se întâmplă în viața sa privată, Buse Meral a declarat că este fericită.

Citește și: Performanța lui Aras Bulut İynemli din filmul Atatürk i-a încântat pe fani. Cum se prezintă cel mai ambițios proiect al actorului turc

“Bine, totul este foarte plăcut acum...sunt fericită.”, a transmis actrița. Buse Meral este una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia la momentul actual. Are peste 300 de fotografii și filmulețe publicate pe pagina personală de instagram. Cele mai recente dintre acestea sunt momente surprinse pe platourile de filmare sau în viața personală. Actrița se bucură de clipele petrecute alături de prieteni și oamenii dragi.

Născută pe 25 iulie 1999 în Istanbul, și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei în oraș. A început să cocheteze cu actoria încă de la o vârstă fragedă. A studiat în cadrul unui liceu vocațional. Și-a început cariera la vârsta de 19 ani. Primul serial în care a fost remarcată s-a numit Ege'nin Hamsisi din 2018, acolo unde a interpretat rolul Derya. Timp de 23 de episoade s-a făcut remarcată.

Cine este Buse Meral. Află totul despre vedeta din Turcia

Își continuă colaborările profesionale cu diferite branduri și se bucură de popularitate și în acest fel. Printre pasiunile pe care vedeta le are se numără și muzica. Îi place să cânte la chitară, ukulele și altele. A reușit să atragă atenția și cu vocea sa, atunci când a interpretat diverse piese.

Citește și: Aras Bulut İynemli, într-o poză rară alături de întreaga familie. Yeşim İynemli a postat amintirea în mediul online

Furkan Andıç și Buse Meral joacă împreună într-un nou proiect profesional. Este vorba despre “Cadi” – Vrăjitoarea. Filmul se află deja în cinematografele din Turcia. Povestea se învârte în jurul personajului Fikriye, o tânără văduvă din timpul prăbușirii Imperiului Otoman care încearcă să rezolve misterul legat de Nașit Nefi Efendi, cel care care a fost obligată să se căsătorească.

“Faptul că Fikriye este o femeie puternică este unul dintre motivele pentru care am ales acest proiect. A fost foarte plăcut să citesc scenariul, să observ și să joc transformarea ei de la început până la final. Curajul ei a fost impresionant. A încercat să-și urmeze visul în timp ce se descoperea pe sine și îi ajuta și pe oamenii care se simțeau singuri în casa aceea mai târziu.”, a menționat vedeta despre personajul său. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Çağdaş Onur Öztürk , Süreyya Kilimci , Elif Ürse , Manolya Maya , Hüseyin Soyaslan , Cengiz Orhonlu , Dilara Duman , Yağız Ata Dinçer , Ekin Pasvanoğlu și Nur Sürer.

În articolul

Buse Meral confirmă relația cu Aras Bulut Iynemli din Legea familiei. Actorul a format un cuplu cu Bige Önal

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un pelerin străin a mers pe jos peste 1.000 de km pentru a veni la procesiunea de Rusalii de la Şumuleu Ciuc: "Am făcut 40 de zile"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x