Buse Meral din Ține-mă de mână revine în atenția publicului cu un rol într-o nouă serie turcească. Despre ce e vorba

Publicat pe 06.04.2024 la 21:25 Actualizat pe 05.04.2024 la 11:23

Buse Meral face parte din serialul Ține-mă de mână și recent s-a dezvăluit proiectul în care se implică. Despre ce este vorba și unde o vor putea vedea fanii.

actriță poartă părul desprins și ruj roșu

Buse Meral din Ține-mă de mână revine în atenția publicului cu un rol într-o nouă serie turcească

Instagram

Este vorba despre serialul ‘Gaddar’. În cel mai nou episod, actrița Buse Meral va apărea în atenția fanilor cu personajul Leyla. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya și Erdal Özyağcılar.

Buse Meral din Ține-mă de mână revine în atenția publicului cu un rol într-o nouă serie turcească

Fanii se întreabă deja cum personajul Leyla va aduce schimbări în cadrul acestei producții și cum va înclina balanța în favoarea sa. Celelalte personaje sunt după cum urmează: Hakan Salinmış, Laçin Ceylan, Neslihan Yeldan, Umutcan Ütebay, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Uğur Yıldıran, Aytek Şayan, Itır Esen, Fatih Berk Şahin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Scenariul a fost scris de Hürer Ebeoğlu, iar Sinan Öztürk este regizorul acestei producții, arată seriesturkish.com. Primul episod apare în Turcia pe 1 martie. După o lungă perioadă de pauză, actrița revine în atenția fanilor cu proiectul care are în distribuție nume de valoare. Până în prezent, povestea cu evenimente reale a reușit să-i țină pe fani într-o dinamică specială.

Citește și: Buse Meral, superba actriță din “Ține-mă de mână”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Buse Meral a început să joace în seriale încă de la vârsta de 19 ani. A avut rolul de protagonistă în Ege'nin Hamsisi ( 2018). Fanii din mediul online s-au arătat extrem de entuziasmați să afle că vedeta lor preferată urmează un nou proiect ambițios. Personajul Leyla urmează să schimbe toate așteptările.

Născută pe 25 iulie 1999, a studiat în cadrul unui liceu vocațional ca la vârsta de 19 ani să apară în prima sa producție, care de altfel a fost una de succes. Pe contul personal de instagram are peste 300 de prieteni virtuali și a publicat până acum peste 100 de fotografii și filmulețe. De-a lungul timpului a fost figura centrală în mai multe reclame ale unor branduri importante. A strâns o întreagă armată de fani, atât datorită talentului său, cât și frumuseții sale.

Buse Meral joacă într-un film adaptat după un roman

Primul trailer a apărut, cu Buse Meral în rol principal. Joacă alături de Furkan Andıç în filmul “The Witch”, o adaptare a romanului lui Hüseyin Rahmi Gürpınar, unul dintre maeștrii scriitori ai Turciei. Urmează să apară în cinematografe în luna martie, fiind un thriller psihologic mult așteptat.

Citește și: Buse Meral, frumoasa Damla din serialul “Ține-mă de mână!”

Povestea urmărește căderea Imperiului Otoman. Este vorba despre Naşit Nefi Efendi care se căsătorește cu văduva Fikriye, într-o notă forțată. Desfășurarea evenimentelor are loc în vila în care aceasta locuiește. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Çağdaş Onur Öztürk, Süreyya Kilimci, Elif Ürse, Manolya Maya, Hüseyin Soyaslan, Cengiz Orhonlu, Dilara Duman, Yağız Ata Dinçer, Ekin Pasvanoğlu și Nur Sürer.

Melodia care apare pe fundal este scrisă de Ercüment Orkut, Cem Tuncer și Sabina Khujaeva. Filmul urmează să apară pe 26 aprilie 2024. Primele imagini au fost arătat fanilor în mediul online. Atmosfera misterioasă se poate vedea în trailer și fanii așteaptă fără doar și poate această producție. Hüseyin Rahmi Gürpınar s-a născut în 1864 în Istanbul și este amintit ca unul dintre cei mai importanți scriitori din Turcia. Romanul With publicat în 1913 a primit distincții importante de-a lungul timpului.

În articolul

Buse Meral din Ține-mă de mână revine în atenția publicului cu un rol într-o nouă serie turcească. Despre ce e vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x