Buse Meral, superba actriță din “Ține-mă de mână”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Publicat pe 21.10.2020 la 14:23 Actualizat pe 21.10.2020 la 14:26

Buse Meral este o actriță de naționalitate turcă, cunoscută pentru rolul său din serialul Ține-mă de mână. Producția se difuzează la Happy Channel, în fiecare marți, de la ora 20:00.

TV Happy

Buse Meral, cea care o interpretează pe Damla în serialul turcesc “Ține-mă de mână!”, s-a născut la 25 iulie 1999, la Istanbul. Tânăra a absolvit liceul vocațional și tehnic Mareșal Fevzi Çakmak. Datorită pasiunii sale pentru artă și actorie, aceasta a studiat teatru la Müjdat Gezen Art Center.

Frumoasa actriță a debutat în 2018, în rolul lui Derya Çınar, în serialul “Ege’nin Hamsisi”. Buse a mai jucat în serialul “Tek Yürek” (2019) unde a primit rolul lui Serenay și apoi a primit rolul frumoasei Damla în “Ține-mă de mână!”.

A post shared by Buse Meral (@buseemeraal) on

Buse nu pare să aibă secrete față de fanii ei, iubind lumina reflectoarelor și posibilitatea de a transmite oamenilor care o apreciază o parte din viața ei. Aceasta împărtășește zilnic cu fanii ei de pe rețelele de socilizare, fie prin InstaStory sau postări pe feed, activitățile ei zilnice. Deși nu are un număr foarte mare de postări, majoritar sunt prezente fotografiile cu ea și iubitul ei, Berke Serbest.

A post shared by Buse Meral (@buseemeraal) on

Conexiunea dintre cei doi pare aproape de domeniul fantasticului. Prin intermediul fotografiilor, postatea atât de actriță, cât și de iubitul ei, putem vedea cu ochiul liber grija, compasiunea și iubirea pe care cei doi și-o poartă unul celuilalt.

A post shared by Buse Meral (@buseemeraal) on

Berke Serbest este un om obișnuit, activează în domeniul fotbalului, dar este ferit cu totul de lumina camerolor și de agitația pe care acestea o aduc. Poate acesta este și unul dintre frumoasele motive care le leagă relația celor doi. Berke aduce liniștea, iar Buse este focul și pasiunea, caracteristice domeniului ei de activitate.

A post shared by Buse Meral (@buseemeraal) on

Cei doi îndrăgostiți și-au creat o întreagă lume împreună, trăiesc împreună și-și organizează vacanțele împreună. Motiv pentru care Berke și frumoasa actriță Buse par un cumplu împlinit și fericit.

Citește și: Mario Cimarro are 49 de ani, dar pare că nu a îmbătrânit nicio secundă. Cum arată acum actorul Au trecut 22 de ani de la premiera "La Usurpadora". Cum arată acum copiii simpatici care au jucat alături de Gabriela Spanic în telenovelă

În articolul

Buse Meral, superba actriță din “Ține-mă de mână”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 02:11
Tânărul actor Emre Bey, Arda din „Ține-mă de mână”, face parte din distribuția unui nou serial turcesc
Happy People • ieri la 01:33
Frumoasa Özge Yağız, „Reyhan din Jurământul”, este protagonista unui nou serial turcesc
Happy People • pe 27.11 la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune