Cadoul acesta l-a emoționat din cale-afară pe Vlad Gherman! Dar și pe Criss!

Publicat pe 19.02.2018 la 12:02 Actualizat pe 19.02.2018 la 12:07

Vlad le-a mulțumit fanilor prin intermediul rețelelor de socializare, postând imaginea cadoului primit de la aceștia.

Surprizele s-au ținut lanț de ziua lui de naștere. Vlad Gherman a fost profund emoționat de surpriza făcută de colegii lui la filmările pentru serialul ”Fructul oprit”. Însă, ce nu știa el era că și fanii i-au pregătit o surpriză. Iar asta a venit prin curier. Când a deschis coletul, Vlad a avut o supriză de proporții! Și nu doar el, ci și iubita lui, Cristina Ciobănașu. Un grup de fani a realizat un tricou cu un colaj din imagini în care apar Criss și Vlad, imagini realizate de-a lungul anilor. În plus, el a primit și un trofeu pe care scria: ”Cei mai buni actori ai generației noastre”.

Vlad le-a mulțumit fanilor prin intermediul rețelelor de socializare, postând imaginea cadoului primit de la aceștia:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe Criss și Vlad îi poți urmări la Happy Channel, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12.30, la emisiunea ”PoveștiCOOL”. Iar miercurea, ei joacă în serialul ”Fructul Oprit”, difuzat de Antena1.

Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România.

Noul serial pe care îl realizează Antena 1 pentru telespectatori se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești. Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Michaela Prosan, Petru Păun, Mihai Călin, Doinița Oancea, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu vor putea fi urmăriți în “Fructul oprit”.

Povestea serialului este povestea oricărui om care a avut de ales în calea dragostei. Acțiunea ne include pe toți, întrucât implică asumarea unor alegeri importante, curajul de a căuta iubirea și îndrăzneala de a o recunoaște atunci când este găsită, lăsând deoparte orice tip de prejudecată. Scenariul poartă o încărcătură psihologică impresionantă, personajele pendulând între pasiune și onoare, iar odată ce gustă din fructul oprit, tentația va fi tot mai mare.

În articolul

Cadoul acesta l-a emoționat din cale-afară pe Vlad Gherman! Dar și pe Criss!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x