• Victor Rebengiuc vorbește despre copilăria sa: ”Am fost crescuți de bunicii materni”

  acum 5 zile

  A interpretat mai mult de 50 de personaje de teatru și a jucat în peste 70 de filme. Un actor român legendar, în platoul ”CineCOOL”. Invitatul acestei ediții a emisiunii realizate de Irina Margareta Nistor este Victor Rebengiuc.

  ”Proiectul Florida”, o poveste emoționantă despre o mamă singură și fiica ei

  acum 6 zile

  Află care este emoționantă poveste a unei mame singure, la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30 (în reluare, de luni până vineri, de la 15.30, și de la miezul nopții).

  La ”CineCOOL”, Victor Rebengiuc vorbește despre cum și-a întâlnit femeia iubită: “Ciudat este faptul că noi locuiam în același bloc”

  acum 6 zile

  A interpretat mai mult de 50 de personaje de teatru și a jucat în peste 70 de filme. Un actor român legendar, în platoul ”CineCOOL”. Invitatul acestei ediții a emisiunii realizate de Irina Margareta Nistor este Victor Rebengiuc.

  A vrut să facă un parfum pentru el și pentru familie și a ajuns să conducă un ”imperiu” al parfumurilor

  acum 7 zile

  În doar 10 ani, ce a pornit de la o simplă pasiune, s-a transformat într-o adevărată afacere profitabilă. Aceasta este, pe scurt, povestea sucesului lui Sergio Momo, autorul unui brand de referință în lumea parfumurilor. Echipa emisiunii „PoveștiCOOL” a...

  Pește cu garnitură de ardei și vinete. Iată cum se filetează corect peștele

  acum 7 zile

   Chef Cristian Șerb este invitatul lui Vlad Gherman la această ediție de ”Don Apetit & CO”, rubrica de gătit din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30. Ce și-a...

  Irina Margareta Nistor, interviu de excepție cu marele actor Victor Rebengiuc la Happy Channel

  acum 10 zile

  Îndrăgitul critic de film Irina Margareta Nistor trăiește, la Happy Channel, una dintre cele mai fericite întâlniri din viața sa. Duminică(10 iunie), de la ora 15.30, Irina Nistor îl are invitat, la “CineCOOL”, pe unul dintre cei mai mari actori...

  La ”PoveștiCOOL”, Liviu Vârciu și Vlad Gherman au făcut schimb de roluri

  acum 11 zile

  Pentru o bună bucată de timp, la ”PoveștiCOOL”, Liviu și Vlad au făcut schimb de roluri: Liviu a fost cel care a pus întrebările, iar Vlad Gherman a răspuns.

  Marius Manole: ”Lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple”

  acum 11 zile

  Actorul Marius Manole este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

  La ”PoveștiCOOL”, Liviu Vârciu vorbește despre prima și MAREA lui dragoste

  acum 11 zile

   Seria interviurilor cu actorii din serialul ”Fructul Oprit” continuă. La ”PoveștiCOOL”, Liviu Vârciu, alias ”Costică” din serialul produs de Ruxandra Ion, face o serie de mărturisiri. Însă, înainte de toate, el a dorit să...

  Marius Manole: ”Am intrat în teatru și am zis: «Eu vreau să joc aici»”

  acum 12 zile

  Actorul Marius Manole este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

  Vlad și-a pregătit discursul pentru Premiile Oscar. Iată cu îi va mulțumi și Criss, la rândul ei

  acum 13 zile

  Criss l-a provocat să spună care este discursul pe care Vlad speră să îl rostească într-o bună zi pe scenă, sub privirile marilor actori din lumea încreagă.

  Interviu cu Michelle Cuevas, autoarea bestsellerului ”Confesiunile unui prieten imaginar”

  acum 13 zile

  Venită în România pentru a lansa una dintre cărțile sale, Michelle Cuevas a acordat un interviu emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30.

  Vlad mărturisește: ”E terapeutic să ai un prieten imaginar. Nu e ceva neobișnuit”

  acum 13 zile

  La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Vlad face o mărturisire ce o uimește pe Criss. Ei bine, el spune că îi este dor să fie din nou copil, să vorbească cu prietenul lui imaginar. ” Tu ești copil tot timpul! ”, îl întrerupe Criss pe Vlad, care tocmai...

  Nicolae Antonescu, profesorul care, de mai bine de 40 de ani, îi formează pe tinerii artiști

  acum 13 zile

  Pe Nicolae Antonescu vă invităm să îl cunoașteți mai bine urmărind interviul pe care acesta l-a acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

  Moda pentru copii. Iată ce se poartă printre cei mici, din prima lor zi de viață

  acum 14 zile

  Povestea celor două o puteți afla la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și de la miezul nopții, de luni până joi).

  3 rețete de mic dejun, pe care nu le găsiți pe internet (până acum). Iată recomandările ”Don Apetit & CO”

  acum 14 zile

  Iată ce sugestii are chef Alex Cârțu de mic dejun, cea mai importantă masă a zilei. Este vorba despre trei preparate: vafe, quesadilla și milkshake.

  De ce îi este Katia atât de fidelă Roxanei, din ”Fructul Oprit”. Actrița Cosmina Dobrotă are răspunsul

  acum 14 zile

  De ce Katia este atât de lipită de Roxana ne spune chiar Cosmina Dobrotă, actrița care o interpretează cu atât talent pe simpatica menajeră.

  Alina Șerban, la ”CineCOOL”: Nu vorbeam deschis despre faptul că eram rromă”

  acum 18 zile

  Actrița Alina Șerban, invitată la Happy Channel, la ”CineCOOL”, a mărturisit că a fost o perioadă în care evita să vorbească despre faptul că ea este de etnie rromă.

  Marian Râlea dă din casă de la filmările pentru ”Fructul oprit”: ”Au fost scevențe întrerupte pentru că Vlad...”

  acum 18 zile

  Interviul cu Marian Râlea și Adriana Trandafir, din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL” este unul absolut minunat. Cum a continuat dialogul delor trei, despre ce alte ”boacăne” au mai vorbit ei, aflați din acest interviu.

  Actrița Alina Șerban spunea tuturor că tatăl ei era Michael Jackson

  acum 18 zile

  Alina a mărturisit că nu teatrul a fost prima ei mare iubire, ci dansul și muzica, în egală măsură. Una dintre amintirile ei legate de această perioadă este cea în care era fan Michael Jackson.

  Alina Șerban, mărturisire sinceră la „CineCool”: ”Când auzeam muzică, începeam să țopăi”

  acum 19 zile

  Despre cum și-a început drumul în industria filmului, Alina a povestit la „CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 15.30 (în reluare luni-vineri, de la 15.30, și luni-joi, de la miezul nopții).

  Adriana Trandafir mărturisește: ”Mi-am dorit să ies la pensie”. Actrița a spus la ”PoveștiCOOL” ce planuri are

  acum 19 zile

  Un interviu cu Adriana Trandafir și Marian Râlea nu are cum să nu îți transmită o stare de bine. Marii actori, care formează un cuplu în serialul „Fructul Oprit” (difuzat de Antena 1 miercurea, de la ora 20.00), au fost invitații lui Vlad Gherman la ”PoveștiCOOL”.

  Povestea cărții „Copilul independent sau cum să fii o mamă leneșă”, la ”PoveștiCOOL”

  acum 20 zile

  De ce a scris această carte, cum procedează ea acasă, cu copiii săi, dar și ce reacții au stârnit cărțile sale, aflați din interviul de mai jos, acirdat de Anna Bîrkova emisiunii „PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

  Piept de pui cu garnitură de ratatouille

  acum 20 zile

  Chef Marius Dumitru propune, pentru această ediție de ”Don Apetit & CO”, o rețetă cu nume de desene animate: piept de pui cu garnitură de piure de morcov și ratatouille.

  Sâmbătă, la Povești COOL: Liviu Vârciu face mărturisiri neașteptate despre cea mai puternică dragoste

  acum 24 zile

  Dragostea pentru muzică a descoperit-o încă din copilărie, însă ani mai târziu a întâlnit o pasiune mult mai mare, actoria. Invitat la emisiunea “Povești COOL”, care se va difuza în această sâmbătă, de la ora 15.30, la Happy Channel,...

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  »

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »