Can Yaman a fost marele absent de la nunta lui Ed Westwick. Cei doi filmează împreună pentru producția Sandokan

Publicat pe 28.08.2024 la 15:39 Actualizat pe 28.08.2024 la 16:45

Ed Westwick și-a unit destinul nu partenera Amy Jackson într-o ceremonie fabuloasă. Cu toate acestea, marele absent din cadrul evenimentului a fost colegul de platou Can Yaman.

actor pe platourile de filmare

Can Yaman a fost marele absent de la nunta lui Ed Westwick

Profimedia Images

Oficial, actorul Ed Westwick nu mai este burlac. Protagonistul din Gossip Girl s-a căsătorit cu Amy Jackson, partenera sa de ceva vreme. Nunta a avut loc în Italia, iar invitații au fost pe măsura evenimentului. Cu toate acestea, singurul absent care a fost mai mult decât notabil a fost Can Yaman, partenerul lui Westwick în Sandokan.

Can Yaman a fost marele absent de la nunta lui Ed Westwick

Atunci când o celebritate se căsătorește, este normal să apară tot mai multe știri legate de viața sa personală. Ca de obicei, specialiștii în domeniu sunt foarte atenți la decorațiunile alese, meniul, locația, dar și invitații. Mulți pun preț pe absenții care nu pot onora cererile, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Can Yaman.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actorul de origine turcă a fost absentul notabil din cadrul nunții lui Ed Westwick cu partenera Amy Jackson. Cei doi lucrează împreună pe platourile de filmare ale producției Sandokan ce urmează să fie difuzată pe micile ecrane. Până atunci, Can Yaman continuă să aibă continul de socializare suspendat pentru a se concentra asupra problemelor profesionale.

Citește și: Actorul Ali Gözüşirin calcă pe urmele lui Can Yaman. A devenit extrem de îndrăgit în Italia

În ceea ce îl privește pe Ed Westwick, acesta și-a unit destinul cu partenera sa Amy Jackson. La nuntă au avut 2000 de invitați și totul a fost organizat cât mai minuțios posibil. Se pare că alegerea locației pentru eveniment a fost aleasă în funcție de filmările pentru seria Sandokan.

Se vehiculează faptul că relația dintre cei doi actori nu este una tocmai grozavă. Nu au confirmat oficial însă dacă zvonurile sunt adevărate sau dacă, într-adevăr, Can Yaman nu a putut ajunge la nunta lui Ed Westwick din cauza unor alte planuri.

Can Yaman s-a născut pe 8 noiembrie 1989 în Turcia și a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori din țara natală. A jucat în producții uriașe la nivel mondial, printre care Vis de iubire care a fost transmis și pe Happy Channel.

Lucruri mai puțin cunoscute despre Can Yaman

De-a lungul timpului, a demonstrat că își merită locul în cele mai bune dintre topuri. După experiența profesională pe care a trăit-o în Turcia, a decis să își schimbe reședința în Italia și să înceapă acolo o nouă aventură.

Citește și: Can Yaman a întors toate privirile pe plajă când a apărut cu trupul său sculptat. Actorul din "Vis de iubire" a pus pe jar imaginația fanelor

Astfel, s-a dedicat filmărilor pentru producția de succes Viola come il mare ce a avut de asemenea și partea a doua. Pe lângă timpul petrec în fața camerelor ca și actor, Can Yaman și-a dedicat timpul fundației care îi poartă numele.

Astfel a vizitat mai multe țări și a avut întâlniri valoroase cu fani care îl îndrăgesc. A format un cuplu cu Diletta Leotta și chiar dacă urmau să se căsătorească și totul era pus la punct, a urmat o perioadă în care și-au anunțat despărțirea. S-a născut pe 8 noiembrie 1989 în Istanbul și în prezent are pe piață o carte în care vorbește despre viața sa, dar și un parfum care îi poartă numele și pe care îl promovează.

Actorul a ținut să urmeze drumul profesional al tatălui său. Cu toate că a studiat dreptul pentru a deveni avocat, în cele din urmă și-a dat seama că actoria este cea care îl încântă.

În articolul

Can Yaman a fost marele absent de la nunta lui Ed Westwick. Cei doi filmează împreună pentru producția Sandokan

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x