Can Yaman a întors toate privirile pe plajă când a apărut cu trupul său sculptat. Actorul din "Vis de iubire" a pus pe jar imaginația fanelor

Publicat pe 21.08.2024 la 07:57 Actualizat pe 21.08.2024 la 09:22

Actorul Can Yaman din serialul “Vis de iubire” se află în vacanță în Mykonos și a atras toate privirile atunci când a apărut pe plajă.

Can Yaman

Profimedia

Actorul cu un fizic de invidiat, supranumit și “Iisus”, a făcut furori pe o plajă din Mykonos atunci când a apărut la bustul gol. Cu un trup perfect sculptat și un chip cu trăsături atrăgătoare, Can Yaman a cucerit inimile a milioane de femei în întreaga lume.

Can Yaman pe o plajă din Mykonos

Actorul are milioane de fani și de curând a renunțat la rețelele de socializare, nefiind extrem de activ atunci când vine vorba de postat fotografii sau video-uri cu el.

Citește și: Can Yaman dispare din nou de pe Instagram. Care este motivul pentru care actorul a luat această decizie

Un alt motiv este faptul că se concentrează asupra seriei Sandokan. Venit recent în Turcia, a menționat că nu își dorește să fie implicat în subiecte de tip tabloid. Născut pe 8 noiembrie 1989 în Istanbul, acesta a format un cuplu cu Diletta Leotta.

Can Yaman a fost suprins de paparazzi pe o plajă dni Mykonos alături de o domnișoară brunetă misterioasă. Actorul părea să se simtă bine în prezența brunetei pentru că paparazzi l-au surprins zâmbind.

Faimosul Can Yaman întâlnește o atitudine defensivă a presei din Turcia de fiecare dată când revine în țara natală. Născut pe 8 noiembrie 1989 în Suadiye, a demonstrat că își merită locul în cele mai renumite topuri datorită muncii depuse pe micile ecrane. Printre serialele care l-au făcut celebru se numără Mr. Wrong, Vis de iubire și în prezent Viola Come il mare, proiect realizat în Italia.

Citește și: Can Yaman se bucură de atenția primită în afara Turciei. Este judecat de presa locală de fiecare dată când revine în țara natală

După despărțirea de prezentatoarea de origine italiană, s-a spus că ar forma un cuplu alături de Francesca Chillemi, colega sa de platou din Viola come il mare. Mariagiulia Venanzi, dansatoarea care a împărtășit imagini inedite de la repetiția cu Can Yaman pe contul său de instagram, a reușit să atragă atenția.

Cu toate acestea, nu există informații clare care să confirme speculațiile presei sau ale fanilor.

Printre cele mai importante proiecte profesionale ale sale se numără Vis de iubire între 2018 și 2019, dar și Mr. Wrong în 2020. A jucat împreună cu Demet Ozdemir, dar și cu Özge Gürel. După serialul Vis de iubire, actorul a devenit o cu totul altă persoană. A decis să se îndepărteze mai mult de rețelele sociale și să fie aproape de platourile de filmare.

Citește și: Can Yaman revine în atenția fanilor cu o nouă poveste de dragoste. Vezi cu cine este cuplat actorul

Cu toateă că proiectul Sandokan trebuia să înceapă în 2022, acesta a fost amânat. În schimb, Can Yaman a avut astfel timp să se pregătească din punct de vedere fizic și să demonstreze că doar el poate interpreta acest rol de legendă. Filmările au început deja, iar fanii sunt nerăbdători să-și vadă din nou actorul preferat.

În prezent, Can Yaman a decis să își ia o vacanță pe care o merită din plin, lăsându-i pe toți să se întrebe cine e domnișoara alături de care apare în Mykonos.

În articolul

Can Yaman a întors toate privirile pe plajă când a apărut cu trupul său sculptat. Actorul din "Vis de iubire" a pus pe jar imaginația fanelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x