Can Yaman a optat pentru o coafură în stilul ultimul mohican. Actorul a îmbrăcat o ținută all-white

Publicat pe 18.04.2023 la 15:14 Actualizat pe 18.04.2023 la 16:24

Can Yaman a revenit la coafură cu păr lung. Actorul a publicat o fotografie în care apare îmbrăcat în alb din cap până în picioare.

Can Yaman poartă o cămașă albă cu mâneci lungi și are părul desprins, ondulat

Can Yaman a optat pentru o coafură în stilul ultimul mohican

Profimedia Images

Can Yaman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. Pe lângă proiectele sale profesionale, acesta se implică și în diferite campanii umanitare, menite să-i ajute pe copiii în nevoie sau chiar pe adulții care au nevoie de un sprijin.

Can Yaman din “Vis de iubire” a optat pentru o coafură în stilul ultimul mohican

Protagonistul celebrului serial s-a îmbarcat din luna martie a anului trecut într-o călătorie spre ajutorarea copiilor în nevoie, atât din Italia cât și din Turcia. În prezent este implicat în mai multe proiecte simultan, fiind prezent în carne și oase pentru a le vorbi tuturor despre deciziile sale umanitare. Acesta își dorește să îi ajute pe adolescenți să treacă peste dificultățile create de către pandemia de COVID-19. De asemenea, a ținut să doneze sânge pentru a demonstra că un simplu gest poate realiza în definitiv lucruri mărețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Să donezi sânge este un gest simplu și rapid, dar de o valoare foarte mare, o misiune pe care cei de la DonatoriNati au susținut-o de-a lungul teritoriului.”, au explicat organizatorii. Can Yaman a ținut să înființeze organizația Can Yaman for Children cu scopuri bine definite. Odată cu anunțurile cutremurelor din Turcia, actorul a donat cea mai mare parte din încasări sinistraților.

Citește și: Can Yaman vorbește despre cea mai grea perioadă din viața sa: “Îmi revin...”

Acesta are și o poveste de viață dificilă, asta pentru că la vârsta de 5 ani, părinții lui au decis să meargă pe drumuri diferite ale vieții. Chiar și în cartea sa, fostul partener al faimoasei Diletta Leotta spune că le datorează totul mamei și bunicii sale. Pentru o vreme a locuit în Budapesta și ulterior a declarat că a fost una dintre cele mai dificile perioade din viața sa.

“Am revenit în Italia după o perioadă dificilă în Ungaria. A fost multă muncă dură, dedicare la maximul și implicare de 100%, asta pentru că e rolul vieții mele de până acum. Rezultatul în general este unul satisfăcător.”, a declarat Can Yaman.

Can Yaman dezvăluie detalii neștiute până acum în cartea sa

Actorul nu încetează să-și uimească fanii. După ce a scos pe piață cel de-al doilea parfum, a urmat cartea sa, moment în care a decis să-și dezvăluie cele mai arzătoare detalii ale vieții sale, nespuse până la momentul respectiv. În italiană, cartea se intitulează Sembra strano anche a me, iar la semnarea autografelor Can Yaman a avut alături o comunitate întreagă de fani.

Citește și: Can Yaman, ultimele detalii despre serialul “El turco”. Ce a declarat marele actor în fața presei

“Pentru prima dată am decis să vă spun adevărul despre mine. Totul, fără filtre. Vreau să vă spun adevărul meu.”, a declarat Can Yaman. “O intimă și privată autobiografie”, se spune despre cartea sa. Editorul a ținut să lase totul în suspans: “Ce este dincolo de ochii săi fermecători și zâmbetul impecabil? Can pentru prima oară decide să se dezvăluie într-o privată autobiografie. În carte, vorbește despre copilăria turbulentă și zilele în care nu era faimos. Conexiunea cu familia și problemele economice, anii de studiu, dar și relațiile: o poveste care nu se teme să ajungă în cele mai întunecate colțuri ale unei vieți complexe în același timp.” În prezent, Can Yaman are peste 10 milioane de fani pe pagina personală de Instagram.

În articolul

Can Yaman a optat pentru o coafură în stilul ultimul mohican. Actorul a îmbrăcat o ținută all-white

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x