Can Yaman vorbește despre cea mai grea perioadă din viața sa: “Îmi revin...”

Publicat pe 23.01.2024 la 10:00 Actualizat pe 23.01.2024 la 10:28

Can Yaman vorbește despre cea mai grea perioadă din viața sa la scurtă vreme de la întoarcerea în Italia.

Can Yaman poartă o cămașă neagră deshisă la gât

Can Yaman vorbește despre cea mai grea perioadă din viața sa

Profimedia Images

Can Yaman a finalizat proiectul “El turco” pentru care a fost nevoit să locuiască timp de 7 luni în Ungaria. Odată reîntos în țara care l-a adoptat, acesta a dezvăluit că întreaga perioadă a suferit din punct de vedere psihic.

Can Yaman vorbește despre cea mai grea perioadă din viața sa

S-a dăruit trup și suflet celui mai nou proiect profesional, El turco. Serial de o exigență extraordinară, acesta a fost filmat în Budapesta și l-a ținut pe Can Yaman departe de rețelele sociale timp de 7 luni. Protagonistul din “Viola come il mare” a revenit în Italia, țară care l-a adoptat și care a devenit patria sa de ceva vreme. Cu toate că nu a oferit detalii în legătură cu ceea ce a trăit pe parcursul filmărilor, cel mai recent interviu a venit să dezvăluie cea mai grea perioadă din viața sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un comunicat publicat pe pagina personală de Instagram, a dezvăluit care au fost provocările din punct de vedere fizic și emoțional. Cu toate că nu este un proiect lung, munca a fost pe măsură.

Citește și: Can Yaman a revenit în Italia, însă continuă munca alături de fundația sa. Cum a fost fotografiat alături de fani

“Am revenit în Italia după o perioadă dificilă în Ungaria. A fost multă muncă dură, dedicare la maximul și implicare de 100%, asta pentru că e rolul vieții mele de până acum. Rezultatul în general este unul satisfăcător.”, a declarat Can Yaman. Chiar dacă actorul în vârstă de 33 de ani este obișnuit cu antrenamente dure pentru a-și menține fizicul de invidiat, de data aceasta a fost nevoit să-și testeze limitele cu adevărat. A învățat echitație și s-a luptat cu sabia, astfel că a suferit și o fractură. Fanii săi nu trebuie totuși să se îngrijoreze, asta pentru că actorul se află în prezent în Italia.

“Încă mă recuperez, am avut câteva leziuni și sunt obosit dată fiind această perioadă.”, a dezvăluit actorul turc. Can Yaman a ținut să-i ajute și pe cei afectați de cutremurele din Turcia, cu toate că nu a putut fi prezent fizic.

Cum i-a ajutat Can Yaman pe cei afectați de cutremurele din Turcia

Protagonistul din “Vis de iubire” recunoaște că s-a antrenat în foarte multe moduri, atât fizic cât și psihic. A rămas cu o rumă de regret, având în vedere faptul că în urma cutremurelor din Turcia nu a fost prezent lângă cei afectați. Demet Özdemir, colega sa de platou, a fost cea care a inițiat o campanie de strângere de fonduri cu ocazia zilei sale de naștere.

Citește și: Cine este Greta Ferro, actrița care joacă alături de Can Yaman în seria “El Turco”. Vedeta a publicat primele imagini de pe platourile de filmare

“Eu și echipa mea ne-am gândit la această idee de turneu la finalul vizitei mele în Budapesta. Acum este momentul să punem totul în practică. Se numește Break the wall tour. Este destinat să aline adolescenții ce suferă din punct de vedere psihologic. O parte din donații se va transfera victimelor afectate de cutremure.”, a informat Can Yaman.

“Aceste poze au fost realizate în Hallstatt, sunt din ultima săptămână în care pot să mă odihnesc și să-mi găsesc pacea alături de oameni dragi înainte de a mă reîntoarce în Roma...”, cu aceste cuvinte a ținut actorul să-și finalizeze comunicatul.

În articolul

Can Yaman vorbește despre cea mai grea perioadă din viața sa: “Îmi revin...”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x