Can Yaman apare la bustul gol alături de Francesca Chillemi, în posterul care anunță oficial filmul Viola come il Mare

Publicat pe 23.09.2022 la 19:51 Actualizat pe 23.09.2022 la 19:55

Can Yaman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori turci la nivel internațional, care se bucură de o carieră de succes în lumea cinematografiei. El are proiecte din ce în ce mai multe alături de vedete de top din industrie, precum este Francesca Chillemi.

Can Yaman

Getty

Alături de ea face parte din producția Viola come il Mare. Deși filmele sale au tot fost anulate, acesta nu a făcut nicio declarație în spațiul public cu privire la acest aspect. Timpul pare să le fi rezolvat pe toate și asta pentru că actorul deja a publicat afișul oficial al filmului.

În posterul care anunță filmul, Can Yaman apare la bustul gol alături de Francisca Chillemi, care este toată numai un zâmbet. În film, cei doi trăiesc un joc al iubirii și sunt pregătiți să împărtășească publicului o poveste de-a dreptul fabuloasă în care acțiunea se împletește cu romanța.

Can Yaman apare la bustul gol alături de Francesca Chillemi, în posterul care anunță oficial filmul Viola come il Mare. Cei doi vor pune în scenă un joc al iubirii

Apariția actorului alături de Francesca Chillemi i-a bucurat, ba mai mult au exista speculații între admiratori că cei doi ar forma o relație, însă nu există în acest sens nicio dovadă și nicio declarație. Apropierea lor se leagă exclusiv de rolul jucat în film și sunt pregătiți să livreze publicului cu autenticitate în povestea Viola come il Mare. Filmul are premiera pe 30 septembrie, pe Canal5.

Citește și: Can Yaman, unul dintre cei mai bine îmbrăcați actori din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Ce premiu a câștigat protagonistul din “Vis de iubire”

În ultima perioadă, Can Yaman s-a ocupat de producțiile în care urmează să apară, dar și de copiii pe care îi are în grijă. El s-a remarcat de-a lungul timpului datorită actelor de caritate pe care le face, dar și pentru grija pe care o are față de fanii săi.

Nu este prima dată când Can Yaman are un comportament remarcabil față de cei care îl îndrăgesc atât de mult. De exemplu, Can Yaman știe ca are zeci de fani care vor vrea să îl întâlnească, așa că a ieșit în balconul locuinței unde stătea în Italia, în urmă cu câteva luni, și a privit de departe mulțimea încântată de prezența actorului lor preferat.

Mulțimea "electrizată" de gestul actorului lor iubit a țipat și s-a bucurat enorm, Can Yaman demonstrând încă odată cât de atent este cu cei mai micuți fani ai săi. Gestul starului a umplut inimile de bucurie și a înduioșat oamenii care îl priveau și îl filmau de drag.

Citește și: Ozge Gurel, tot mai îndrăzneață, după succesul obținut din filmele cu Can Yaman. Cum a apărut actrița

În articolul

Can Yaman apare la bustul gol alături de Francesca Chillemi, în posterul care anunță oficial filmul Viola come il Mare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şase judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, lapoviţă şi ninsori la munte, până sâmbătă dimineaţă
a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x